reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Chusty, noszenie

reklama
Mam ogromną prośbę do kogoś, kto jest zarejestrowany na forum chusty.info. Ja już od miesiąca nie mogę się zarejestrować, bo wyskakuje mi pytanie, czy nie jestem jakimś spamującym automatycznym bootem i żeby skontaktować się z administracją. Ale z administracją nie da się skontaktować, bo nie jestem zarejestrowana, a do tego trzeba być zalogowanym. Mam więc prośbę, może któraś z Was mogłaby napisać do tego administratora co zrobić w takiej sytuacji, bo już jestem wściekła, chusta mi leży, a ja potrzebuję czyjejś pomocy :zawstydzona/y: W Krakowie niestety nie ma chyba takich warsztatów :-(

cytuję:

Dla nowych - chcących się zarejestrować na forum:

Podajcie tylko minimalne dane:
Nick
adres e-mail
czas GMT+1h

To powinno wystarczyć, żeby bezproblemowo zarejestrować się na forum.
Niestety te filtry anty spam-botowe działają aż za dobrze.

Resztę danych uzupełnicie potem w profilu.

reklama
witajcie mamuski :-) wiem,ze sie na forum nie udzielam, ale czytam sobie was od czasu do czasu przy kawce i chce tylko podziekowac, bo dzieki temu watkowi kupilismy chuste (mamuska mi ja z Polski przyslala,bo jestem w goracej wodzie kapana:laugh2:) i teraz nie wyobrazam sobie jej nie miec :tak:
Mamy elastyczna, dziecinnie prosta w wiazaniu i przede wszystkim-uwielbiam miec moje male kociatko tak blisko przy sobie :-) nawet jesli dzwiganie 5kg daje sie poczuc w kregoslupie;-)

A do tego wszyscy mijani przechodnie usmiechaja sie do nas, bo chusty wciaz jeszcze nie sa popularne i zwracaja uwage. A jak ja sie tak na spacerku do nich pousmiecham, to od razu mam lepszy humorek!

Do góry