panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Kerry, no właśnie spróbowałam z dwoma adresami męża i kiszka. Chyba nie jest mi dane się tam zarejestrować :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dawaj fotke dziubek. Ja mam tez samoróbke postaram się dziś zrobić fotki i wkleić...mamuś własnie przyniosła mi uszyta przez nią chustę. Jest sliczna![]()
Mam ogromną prośbę do kogoś, kto jest zarejestrowany na forum chusty.info. Ja już od miesiąca nie mogę się zarejestrować, bo wyskakuje mi pytanie, czy nie jestem jakimś spamującym automatycznym bootem i żeby skontaktować się z administracją. Ale z administracją nie da się skontaktować, bo nie jestem zarejestrowana, a do tego trzeba być zalogowanym. Mam więc prośbę, może któraś z Was mogłaby napisać do tego administratora co zrobić w takiej sytuacji, bo już jestem wściekła, chusta mi leży, a ja potrzebuję czyjejś pomocyW Krakowie niestety nie ma chyba takich warsztatów :-(
o prosze szopkowy administrator ;P
Widać temat logowania to dla mnie żadne nihil noviJest się tą alfą omegą;-).
dawaj fotke dziubek. Ja mam tez samoróbke postaram się dziś zrobić fotki i wkleić...
kerry dawaj fote nowej chusty![]()
o prosze szopkowy administrator ;P