reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

??
juz wiem ty masz pewnie babylonie ta pinaple tak?:-)
a Gaja nie jest za malutka do takiego noszenia przodem??
aga ale żeś się wyszkoliła!!!!! no szacuneczek! po zdjęciu marke i kolor poznac no proszę, proszę :-)

ja się zastanawiam nad ta promocja nati na allegro. Nie wiem czy widzialyście... nati żakardwa za 280zł (chyba) a druga gratis - do wyboru elastyk, ocean, diamentowa i cos jeszcze chyba. Jakby się z kimś dogadać to wychodzi za jedną 140zł. Tylko kurcze ja akurat kasy nie mam, a pewno pod koniec miesiąca już nie będzie, choć jużw sumei jest od dłuższego czasu

reklama
aga ale żeś się wyszkoliła!!!!! no szacuneczek! po zdjęciu marke i kolor poznac no proszę, proszę :-)

ja się zastanawiam nad ta promocja nati na allegro. Nie wiem czy widzialyście... nati żakardwa za 280zł (chyba) a druga gratis - do wyboru elastyk, ocean, diamentowa i cos jeszcze chyba. Jakby się z kimś dogadać to wychodzi za jedną 140zł. Tylko kurcze ja akurat kasy nie mam, a pewno pod koniec miesiąca już nie będzie, choć jużw sumei jest od dłuższego czasu
bo ona mi sie tez podoba:-)
widzialam promocje ale z tego co ja wyczytalam to ta druga to chyba niekoniecznie elastyczna

??
juz wiem ty masz pewnie babylonie ta pinaple tak?:-)
a Gaja nie jest za malutka do takiego noszenia przodem??

nie wiem co sę stało z tamtym postem... dziwny jakiś i wycięło to co napisałam..
tak, babylonia pineapple, a w ramach pomocy w wyborze Tobie proponuję fruit cocktail http://www.chusty.com.pl/zdjecia/bbfc49-1.jpg :-)
nie za malutka, bo trzyma głowe bardzo dobrze :tak: ale i tak tylko na chwilę ją tak zawiązałam, bo jakoś ogólnie 2x mi nie leży, lubię mieć panel poprzecznie...

nie wiem co sę stało z tamtym postem... dziwny jakiś i wycięło to co napisałam..
tak, babylonia pineapple, a w ramach pomocy w wyborze Tobie proponuję fruit cocktail http://www.chusty.com.pl/zdjecia/bbfc49-1.jpg :-)
nie za malutka, bo trzyma głowe bardzo dobrze :tak: ale i tak tylko na chwilę ją tak zawiązałam, bo jakoś ogólnie 2x mi nie leży, lubię mieć panel poprzecznie...
z abyloni to najbardziej mi się ta twoja podoba ale 300 to duzo troche jak na sam plecaczek
ja najchetniej to bym tego lollipopa chciala ale on ma straszne opinie:(

bo ona mi sie tez podoba:-)
widzialam promocje ale z tego co ja wyczytalam to ta druga to chyba niekoniecznie elastyczna
no nie koniecznie. Moze być albo elastyczna, albo diamentowa, albo ocean. Ja z resztą elastyczną już mam więc mnie zupełnie nie urządza.

oj mi 2x tez nie bardzo wychodzi, ale dziewczyny na chustoforum powiiedzialy mi,z e wbrew obiegowej opini 2x jest bardzo trudny. Poleciły mi kieszonkę i powiem Ci,z e mi bardzo odpowiada.

Podczytuję Was sobie i żałuję tylko że chusty są takie drogie :) tak to na wiosenno-letnie spacerki bym też sobie kupiła. Nie wiecie gdzie można by nawet używane kupić taniej?

na allegro, na chustoforum, na giełdzie BB...

na allegro ostatnio widziałam i wklejałam tu linka bardzo ładne nie firmowe chusty po niecałe 60zł

reklama
No i na taką byłoby mnie stać :) Poszukam i jak uda mi się kupić w przystępnej cenie, to odezwę się o instrukcje przy wiązaniu :)

Do góry