reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

Katrenki super :), Iza piekne mt, a nie boisz sie jeszcze Gaji nosic, czy mala juz siedzi? Kilolek, ja tak moja Julie na plecy wrzucilam, ubaw po pachy :)

25 kwietnia jade na spotkanie kk, Marta ma kangę i zamierzzam wrzucic Joasie w kandze na plecy - ale mam stresa haha. W koncu musze sprobowac bo zwariuje!!

reklama
o matko musze szybciej kupic chuste tkana :| bo juz 3 raz bylam z małym w przychodni na rekach bo bez sensu mi znaosic wozek tylko do lekarza skoro lekarz na koncu bloku ..... :| a do tego jeszcze dzis deszcz zaczal kropic wiec mimo ze bylam w cienkiej bluzce i kurtce cieniutkiej cala sie zgrzalam .... torba przez ramie maly na rece i jeszcze parasol .... bosh .... czas poszukiwania chusty tkanej zaczac ...

pytanie: do jakiej wagi powinno sie nosić dzieci w elastycznej ?

o matko musze szybciej kupic chuste tkana :| bo juz 3 raz bylam z małym w przychodni na rekach bo bez sensu mi znaosic wozek tylko do lekarza skoro lekarz na koncu bloku ..... :| a do tego jeszcze dzis deszcz zaczal kropic wiec mimo ze bylam w cienkiej bluzce i kurtce cieniutkiej cala sie zgrzalam .... torba przez ramie maly na rece i jeszcze parasol .... bosh .... czas poszukiwania chusty tkanej zaczac ...

pytanie: do jakiej wagi powinno sie nosić dzieci w elastycznej ?

Kasia Igorek waży 8,5 i ja go jeszcze nosze w elastyku
pytanie do Izy: która z chust z twojego stosu jest wg ciebie najlepsza:-)

aga - najlepiej dociąga mi się storcza. A najmniejszy węzeł wychodzi z pasiaka nati.. ale storcz rządzi. Zwłaszcza jak motam na plecach. Ale akurat to może mieć związek z rozmiarem, bo tylko storcz ma 4 m, a reszta po 5...

Dziewczyny nauczcie mnie jakiegos wiazania na plecy, chcialabym sie nauczyc jakiegos prostego sprawdzonego sposobu. Puki maz w domu moze mi pomoze sie nauczyc :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

[video=youtube;o4T_t0YWSSY]http://www.youtube.com/watch?v=o4T_t0YWSSY&feature=related[/video]
plecak prosty..

Etna - a Ty jaką masz chustę?

reklama
[video=youtube;vEuHTtUQMlo]http://www.youtube.com/watch?v=vEuHTtUQMlo&feature=related[/video]

[video=youtube;vHQay2iFHKk]http://www.youtube.com/watch?v=vHQay2iFHKk&feature=related[/video]

Do góry