reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

reklama
kilolek a co myslisz o tych chustach co podalas linki, kupilabys? kurcze one tylko 50zl...to duuuuuzo taniej niz firmowki!i to sa tez tkane prawda?
tak tkane. Tych akurat nie sprawdzałam, więc ciężko mi się wypowiedzieć. Sama zaczynałam od podobnej tkanej chusty. I tak naprawdę gdybym kasy nie dosttała to bym dalej w niej nosiła. Myslę, ze spokojnie można kupić. Jakośiowo pewnie nie będzie taka jak droższa ale nie wpłynie to raczej znacząco na komfort noszenia ani bezpieczeństwo najwyżej troszkę ciężej ją będzie dociagnąć. ja bym kupila

aha ja kupilam taką VOMBATI Wiązana chusta do noszenia dzieci*Ziemia* (954083957) - Aukcje internetowe Allegro

Pianistka bardzo dobry wybór :) To są pouche i nadają się nawet na noworodki :)

W takim razie jutro si przejde obejrzec w sklepie. Nie wiesz czy one maja rozmiary czy jeden standardowy rozmiar sie kupuje? Te z mojego drugiego linka sa u nas w jednym sklepie i kosztuja £25 a na stronie az £50 wiec moze sobie kupie na probe a jak sie malej spodoba to pomysle o chuscie:)

W takim razie jutro si przejde obejrzec w sklepie. Nie wiesz czy one maja rozmiary czy jeden standardowy rozmiar sie kupuje? Te z mojego drugiego linka sa u nas w jednym sklepie i kosztuja £25 a na stronie az £50 wiec moze sobie kupie na probe a jak sie malej spodoba to pomysle o chuscie:)

Musisz dopasować do siebie rozmiar, aby nie bylo za duzo luzu, ani tez zeby nie byl przyciasny. Na razie mala moze sie troche buntowac bo bedzie musiala byc na kolyske, ale pozniej na siedzaco bedziesz ja mogla wkladac. Tak jak zreszta Kilolek napisala. Najlepiej przymierz w tym sklepie jak masz mozliwosc.

no wiec poprosilam bratowa i mi zamowi i wysle ta tkana niefirmowke i juz nie moge sie doczekac!!!!!!!!!!!!!!!

KILOLEK- tak czy inaczej dzieki, jestes kochana!

no wiec poprosilam bratowa i mi zamowi i wysle ta tkana niefirmowke i juz nie moge sie doczekac!!!!!!!!!!!!!!!

KILOLEK- tak czy inaczej dzieki, jestes kochana!
spoko. A co wybralaś Pochwal się!

Panistka nim pójdziesz do sklepu po poucha zmierz się - od ramienia do przeciwległej kości biodrowej (na skos) żeby wiedzieli jaki rozmiar poucha ci dorać.

Dzisiaj na spacerku:-)
strasznie się mlody wyginał by wszystko zobaczyć taki byl ciekawski

Załączniki

• DSC00640..jpg
    DSC00640..jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Do góry