reklama
malina1979
;)
Wybrałam wisienkę, mam fazę na odcienie czerwonego;-)
A ten polarek śmieszny
Pentelka KURTKA, BLUZA, POLAR M dla CHUSTOMAM !!! (873166677) - Aukcje internetowe Allegro
A ten polarek śmieszny
Pentelka KURTKA, BLUZA, POLAR M dla CHUSTOMAM !!! (873166677) - Aukcje internetowe Allegro
malina1979
;)
Wisienkę, ale cena jest na tyle atrakcyjna, że w razie czego można dokupić do każdej "kreacji" inny kolor
kilolek
podwójna listopadowa mama
Aleście się rozszalały!!!!!
kupiłabym wszystkie, tylko czemu one takie drogie?????
Co do watku to zakładaj kochana, zakładaj, ja jestem jak najbardziej za

a jak ząlożysz to trzeba poprosić moderatorki żeby nam te ostatnie posty przeniosły, bo od kilku dni nie piszemy o niczym innym jak o chustach...
oj to trochę ciężko będzie dobrać właściweW biedronce sa fajne body z dlugim rekawem - 2 pary za 12 zł.
Tylko nie sugerujcie sie rozmiarowka na ile co jest miesiecy, bo ja kupilam nr 68, ktore sa niby na 6 miesiecy a Asia ma dopiero 6 tygodni i juz sa w sam raz![]()
śliczna!!!Dziewczyny ja tez sie wam pochwale :-) Kupilam chuste ale nie wiazana, troche sie martwilam ze sobie nie poradze.
Wklejam linka z allegro
Najnowsza Chusta Nosidełko Pouch Hotslings AP USA (869523742) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
juz nie moge sie doczekac kiedy ja dostane :-)
oj to prawda z tym stosikiem, bo jja mam wrażenie że zaczęło mi odbijaćJak to powiedzialy babki z chustoforum to niedlugo kazda z poczatkujacych bedzie miala stosik chust w szufladziewiec rozsadnie zrobilas kupujac tansza na poczatek
Trzeba oszczedzac fundusze na nastepne chusty
Nauczylam sie nowego wiazania w mojej chuscie i musze powiedziec ze sto razy latwiejszego, a efekt ten sam. Teraz zamotanie sie zajmuje mi sekunde i zawsze jest udane
Kingula, super ta chusta
Tak sie zastanawiam. Jest nas tu troche "chustowych" wiec moze by tak zalozyc osobny watek skoro lubimy sobie o tym pogadac? Na niektorych mamach z zeszlych lat takie watki istnieja![]()

Co do watku to zakładaj kochana, zakładaj, ja jestem jak najbardziej za

kilolek
tak, tkaną mam jasno szarą ale marzy mi się Nati kalahari
ale to za jakies pół roku możę, chyba, ze gust mi się do tego czasu zmieni.
Przed chwilą widziałąm na allegro czekoladkki pentelki ale po 67 zł
zaczyna się cenić dziewczyna. Pewnie głownie ten kolor jej szedł
To żeby nie było, ze tylkoja dzisiaj nic nie kupiłam to sprawiłam sobie szarego Medleya :-) to chusta elastyczna, długaśna 5,5. Pochwalę sie jak przyjdzie, bo aukcja nie wygląda ciekawie. Ach, oczywiście używana kupiłam, bo na nową mi kasy szkoda. Tylko znowu szara
dobrze, zę chociaż inny odcień nić ta tkana

Przed chwilą widziałąm na allegro czekoladkki pentelki ale po 67 zł

To żeby nie było, ze tylkoja dzisiaj nic nie kupiłam to sprawiłam sobie szarego Medleya :-) to chusta elastyczna, długaśna 5,5. Pochwalę sie jak przyjdzie, bo aukcja nie wygląda ciekawie. Ach, oczywiście używana kupiłam, bo na nową mi kasy szkoda. Tylko znowu szara

ona po 67 ma w opcji kup teraz, a po 34 w aukcjach. Po 67 eystawia chyba tylko po to z eby te po 34 wyglądały na jeszcze tańsze 
no to dziś zrobiłyśmy troche ruchu w interesie hihi
tę kalahari używaną ktoś wystawiał, dziś mi mignęła, licytowąło ją kilku chętnych, a w kup teraz była za 130 ..

no to dziś zrobiłyśmy troche ruchu w interesie hihi

tę kalahari używaną ktoś wystawiał, dziś mi mignęła, licytowąło ją kilku chętnych, a w kup teraz była za 130 ..
kilolek
Zobaczcie co znalazłam
Salsa Libre. Kursy Salsy w Warszawie. - Taniec z dzieckiem w chuście - Bebelulu Dance
tylko nie wiem to ttrzeba się na cąły kurs zapisać czy mozna sporadycznie wpadać? bo z tego z kolei
BEBELULU - Nowinki
wynika, ze można sporadycznie.
Super sprawa :-)
Salsa Libre. Kursy Salsy w Warszawie. - Taniec z dzieckiem w chuście - Bebelulu Dance
tylko nie wiem to ttrzeba się na cąły kurs zapisać czy mozna sporadycznie wpadać? bo z tego z kolei
BEBELULU - Nowinki
reklama
Zobaczcie co znalazłam
BEBELULU - Nowinki
no rewelacja!!!! I TAM MOGĄ SIĘ SPOTKAĆ LISTOPADÓWKI Z WARSZAWY NASTĘPNYM RAZEM

Podziel się: