reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

reklama
Aleście się rozszalały!!!!!

W biedronce sa fajne body z dlugim rekawem - 2 pary za 12 zł.
Tylko nie sugerujcie sie rozmiarowka na ile co jest miesiecy, bo ja kupilam nr 68, ktore sa niby na 6 miesiecy a Asia ma dopiero 6 tygodni i juz sa w sam raz :-D
oj to trochę ciężko będzie dobrać właściwe

Dziewczyny ja tez sie wam pochwale :-) Kupilam chuste ale nie wiazana, troche sie martwilam ze sobie nie poradze.
Wklejam linka z allegro
Najnowsza Chusta Nosidełko Pouch Hotslings AP USA (869523742) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
juz nie moge sie doczekac kiedy ja dostane :-)
śliczna!!!

Jak to powiedzialy babki z chustoforum to niedlugo kazda z poczatkujacych bedzie miala stosik chust w szufladzie :-D wiec rozsadnie zrobilas kupujac tansza na poczatek :tak: Trzeba oszczedzac fundusze na nastepne chusty :-D

Nauczylam sie nowego wiazania w mojej chuscie i musze powiedziec ze sto razy latwiejszego, a efekt ten sam. Teraz zamotanie sie zajmuje mi sekunde i zawsze jest udane :tak:

Kingula, super ta chusta :)

Tak sie zastanawiam. Jest nas tu troche "chustowych" wiec moze by tak zalozyc osobny watek skoro lubimy sobie o tym pogadac? Na niektorych mamach z zeszlych lat takie watki istnieja:tak:
oj to prawda z tym stosikiem, bo jja mam wrażenie że zaczęło mi odbijać :tak: kupiłabym wszystkie, tylko czemu one takie drogie?????
Co do watku to zakładaj kochana, zakładaj, ja jestem jak najbardziej za :tak::tak::tak:a jak ząlożysz to trzeba poprosić moderatorki żeby nam te ostatnie posty przeniosły, bo od kilku dni nie piszemy o niczym innym jak o chustach...

ja buraczek :-) bo wsystkie czekoladki wcieło :tak: chyba sie pentelce skonczyly :-p
ale jak bede duza to sobie kupie chuste wzorzystą :tak:
kilolek - Ty masz jednobarwną, tkaną, w spokojnym kolorku, nie?

tak, tkaną mam jasno szarą ale marzy mi się Nati kalahari :tak:ale to za jakies pół roku możę, chyba, ze gust mi się do tego czasu zmieni.
Przed chwilą widziałąm na allegro czekoladkki pentelki ale po 67 zł :szok:zaczyna się cenić dziewczyna. Pewnie głownie ten kolor jej szedł

To żeby nie było, ze tylkoja dzisiaj nic nie kupiłam to sprawiłam sobie szarego Medleya :-) to chusta elastyczna, długaśna 5,5. Pochwalę sie jak przyjdzie, bo aukcja nie wygląda ciekawie. Ach, oczywiście używana kupiłam, bo na nową mi kasy szkoda. Tylko znowu szara :eek: dobrze, zę chociaż inny odcień nić ta tkana

ona po 67 ma w opcji kup teraz, a po 34 w aukcjach. Po 67 eystawia chyba tylko po to z eby te po 34 wyglądały na jeszcze tańsze :cool2:
no to dziś zrobiłyśmy troche ruchu w interesie hihi:-D
tę kalahari używaną ktoś wystawiał, dziś mi mignęła, licytowąło ją kilku chętnych, a w kup teraz była za 130 ..

reklama
Do góry