elifit
Moderatorka
Izula to ma plastikowe kółka. Muszą być metalowe żeby się chusta przesuwała. A sprawdź u siebie na olx.
[emoji813] Lili ur. 18.12.2016r [emoji813]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aha, ale ja tylko chce poogladac a potem cos wybiore. Podoba mi sie jedna z tej stronki co mi wyslalas link ale nie wiem jaka musze miec dlugosc tej chusty.. tam sa rozmiary s,m i l.. i nie wiem jaka ja musze miec. Doradzisz cos ?Izula to ma plastikowe kółka. Muszą być metalowe żeby się chusta przesuwała. A sprawdź u siebie na olx.
Aha to tako bajer [emoji23] no zwykle nosilam rozmiar s, ale teraz nosze m, ale biust mimo karmienia mam maly [emoji23][emoji23] no to pewnie S wystarczy dziekuje za rade bo ja juz chcialam ta najwieksza [emoji23][emoji23][emoji23]Doradze jaki rozmiar ubrań nosisz? I rozmiar biustu. Bo ważna jest szerokość ciała. Myślę że długość 1,7m tj chyba S by wystarczyła