reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chustowanie u Lipcówek :)

mi też pomaga, że różne kolory są, bo wiem, gdzie naciągnąć

a te z aukcji Womara to zaraz mi się nóż otwiera w kieszeni! no jak można tak kiepsko zamotane motania wstawiać do aukcji?! i to firma, która niby dobrze rzeczy potrafi stworzyć (nosidła ergo mają nawet nawet)

reklama
Tusia, właśnie o taką odpowiedź mi chodziło. jesteś. niezastąpiona. Bo mei tai to taki prostokąt materiału z paskami i to przeraza malz, on chce takie bez wiązania, tylko dociagane. Tylko ja się nie orientowalam czy takie w ogóle ergo są czy tylko wisiadla regulowane produkują.
Elifit z takim towarem to długo na szmatke zbierać nie będziesz.
Kopacz jak dziewczyny radzą: olx i szukaj lenny lamb, nati baby czy little frog. Na stronie lemnylamb.pl masz kilka pytań a potem wyskakuje wyniki jaką chustę potrzebujesz.
ja kupilam Nati z olx 5.2m i ogony jeszcze sobie raz zawiazuje wokół siebie. Mąż też chce spróbować z tkana bo bardziej mu. się podobało noszenie w elastyku. niestety nigdy nie jest w humorze gdy jest potrzeba chusty.

Kopacz miło mi:) moja to babylonia uzywka, ciesze się, że nie była nowa, bo jest dość gruba i długo bym ją łamała. Ona jest z obu brzegów taka sama, ale kolorowy pasek na bliżej jednej krawędzi, więc daje radę ogarnąć, ale pasiasta na pewno latwiejsza.

reklama
Elifit kolory teczy :)

Załączniki

• 1413836658076.jpg
    1413836658076.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 37
Do góry