reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chustowanie u Lipcówek :)

mi też pomaga, że różne kolory są, bo wiem, gdzie naciągnąć

a te z aukcji Womara to zaraz mi się nóż otwiera w kieszeni! no jak można tak kiepsko zamotane motania wstawiać do aukcji?! i to firma, która niby dobrze rzeczy potrafi stworzyć (nosidła ergo mają nawet nawet)

reklama
Tusia, właśnie o taką odpowiedź mi chodziło. jesteś. niezastąpiona. Bo mei tai to taki prostokąt materiału z paskami i to przeraza malz, on chce takie bez wiązania, tylko dociagane. Tylko ja się nie orientowalam czy takie w ogóle ergo są czy tylko wisiadla regulowane produkują.
Elifit z takim towarem to długo na szmatke zbierać nie będziesz.
Kopacz jak dziewczyny radzą: olx i szukaj lenny lamb, nati baby czy little frog. Na stronie lemnylamb.pl masz kilka pytań a potem wyskakuje wyniki jaką chustę potrzebujesz.
ja kupilam Nati z olx 5.2m i ogony jeszcze sobie raz zawiazuje wokół siebie. Mąż też chce spróbować z tkana bo bardziej mu. się podobało noszenie w elastyku. niestety nigdy nie jest w humorze gdy jest potrzeba chusty.

Kopacz miło mi:) moja to babylonia uzywka, ciesze się, że nie była nowa, bo jest dość gruba i długo bym ją łamała. Ona jest z obu brzegów taka sama, ale kolorowy pasek na bliżej jednej krawędzi, więc daje radę ogarnąć, ale pasiasta na pewno latwiejsza.

reklama
Elifit kolory teczy :)

Załączniki

• 1413836658076.jpg
    1413836658076.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 42
Do góry