reklama
elifit
Moderatorka
Warkocz jest super. Hamak też.
Warkocz z chusty Zamotani
Piore w Zuzi proszku bez płynu i koniecznie prasuje.
Ja mam bawełne LL
Warkocz z chusty Zamotani
Piore w Zuzi proszku bez płynu i koniecznie prasuje.
Ja mam bawełne LL
Ostatnia edycja:
Tusiaczek2402
Moderatorka
Karola z tego co zauważyłam to na bambus ostatni jest po prostu moda
Myślę, że na początek sama bawełna będzie najlepsza:thumbup:
Myślę, że na początek sama bawełna będzie najlepsza:thumbup:
malgorzatkar
Fanka BB :)
Haust niby może, ale ja jak dobrze usnie to przekladam do wózka/lozeczka... Odmotuje lekko i tak opatulona w chuście przekladam , żeby się nie rozbudzila.
A tak poza tym, to czekam, aż podrosnie i w 2X będę mogła motac...
A tak poza tym, to czekam, aż podrosnie i w 2X będę mogła motac...
Tusiaczek2402
Moderatorka
Haust na zdrowy rozum. U takiego maluszka, który jeszcze sam kręgosłupa nie trzyma co za różnica czy on w chuście śpi czy nie śpi? Jeśli dziecko jest prawidłowo zamotane to nie ma to złego wpływu na jego kręgosłup. Bo chusta własne ma za zadanie podtrzymywać kręgosłup, oczywiście dobrze związana
Szymek głównie śpi w chuście. Tak na niego działa, że kilka minut i śpi. A jak wychodzę w chuście to nie pcham wózka przed sobą, bo to trochę mija się z celem
Szymek głównie śpi w chuście. Tak na niego działa, że kilka minut i śpi. A jak wychodzę w chuście to nie pcham wózka przed sobą, bo to trochę mija się z celem
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
hej, czy Wasze maluszki na początku marudziły jak je motałyście w chuście czy lubiły to i były spokojne?
pytam o to bo robiłam 3 próby zawiązania kieszonki i za każdym razem był płacz
owszem po 3 razie płacz był na późniejszym etapie wiązania ale jednak ogólnie to Mała wkurza się jak dociagam chustę... i w ogóle jakoś nie mogę dobrze dociągnąć przy karku
pytam o to bo robiłam 3 próby zawiązania kieszonki i za każdym razem był płacz
owszem po 3 razie płacz był na późniejszym etapie wiązania ale jednak ogólnie to Mała wkurza się jak dociagam chustę... i w ogóle jakoś nie mogę dobrze dociągnąć przy karku
reklama
elifit
Moderatorka
Moja się wkurza na początku i przy dociąganiu I nie lubi jak stoję w miejscu jak ona nie śpi. Chce zwiedzać świat
Podziel się: