reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chustowanie u Lipcówek :)

reklama
Tak, obu na warsztatach. Mowili, że ze względu na drobną różnicę w ułożeniu nóżek do 3 msc lepiej kangura i jakoś się przyzwyczaiłam. Wygodniej i dokładniej jestem w stanie dociagnac górną krawędź, no i mały jakoś to lepiej znosi. Może kwestia wprawy.

Fajnie jak ktoś patrzy jak wiążesz, bo poprawi drobne błędy podczas wiązania, jak to na jakiej wysokości dociagasz itp. Dlatego za msc idę na plecaki. Jak dostanę fajne filmiki to się podziele.

Jedno i drugie właściwie. Tzn wydaje mi się ze te od Pathi są solidniej wykonane. Ale mogę się mylić.
No i wzory też mi się bardziej podobają, ale to już zupełnie subiektywnie

GiB dzieki za info, bede leciala wlasnie ryanairem. zastanawiam sie jeszcze nad wozkiem, ale boje sie ze mi go zniszcza :/

undomiel ja tez na poczatku nie wiedzialam o co chodzi z tymi chustami, ze jak to? jedna nie starczy a teraz jakbym miala kase to kupilabym co najmniej 3 ;-)

Kasiuchna mozesz wziac fotelik i wozek, ale musi to byc spacerowka. Jak zbgondola to za 1 czesc placisz. Ja mialam i wozek i fotelik. Wozek nadawalam w foteliku nioslam. A za drugim razem sam fotelik. Dla dziecka mozesz muec dodatkowa torbe z rzeczami dla dziecka- waga do 5kg. Tam moze byc przegotowana woda. Obmysl sobie pozycje z dzieciem bo mi rece odpadaly po prawie 3h.

reklama
o! to za wozek musialabym placic? a co do spacerowek to tez jakies wymagania? w sumie to nie pamietam nawet jak sklada sie spacerowka w moim wozkh, czy tez siedzisko trzeba wypinac czy nie. fotelik moja siostra juz kupila tam na miejscu, wiec w tym przypadku naprawde najlepsza opcja bedzie chusta.
na szczescie nie lece sama wiec dzieciem pewnie bedziemy sie wymieniac, choc najlepiej jakby zasnela przy cycu ale nie wiem co bedzie za 2 miesiace.

Do góry