reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chustowanie u Lipcówek :)

reklama
oooh, tule tez bym chciala, ale pewnie zaczne od mei tai właśnie. :tak:
Dziewczyny, na święta bedziemy lecieć samolotem z małą. Które wiązanie będzie najlepsze do samolotu?
Tusiaczku a może kółkowa by sie sprawdziła?

Kasiuchna jeśli pozwola ci miec zachustowana młodą to kangur będzie najwygodniejszy, żeby zapiac jej pas do twojego. Ja miałam w elastycznej Zolke jak lecialam i musialam się nagimnastykowac żeby przełożyć pas wokół niej.

Lilla, ja nawet nie tyle żeby w samolocie mieć ją zachustowaną, tylko jak już będę bez wózka, żeby przejśc z lotniska do samolotu i mieć wolne ręce.
i czemu mieliby mi nie pozwolić na zachustowanie małej?

Łatwiej na pewno z kolkowa niż z tkana czy elastyczną. Moja mama miała taka kolkowa od znajomej i chciala mi pożyczyć ale ja nie chcialam na ramię chusty żeby asymetrycznie nie było. teraz żałuję. nie pamiętam czy to byla dobra chusta nawet.

ja ze dwa razy przymierzylam sie do kolka, i naprawde wygoda i szybkosc! mimo opanowania juz jako takiego kieszonki to i tak troche trwa zanim sie zamotamy.
no, to zbieram kase na nowa chuste :-D :-D

reklama
Jak się zapisalam do tej grupy chustowej na fb to mi się oczy otworzyły. Jakie chusty sa piękne!!! Ale kurde droższe niż mój wózek...

Może ja jestem dziwna, ale po kilku razach z kieszonką, jednak wracam do kangura. Jakoś lepiej nóżki się układają i wiąże się na dziecku od samego początku.

Do góry