reklama
mamakubusia85
Fanka BB :)
O rany, zszachowalabym wszystkie kolorowe kosmetyki, Astor, Maybelline... i perfumy, ech, pomarzyc
mama_Adrianka
sierpniowa mama '08
Dada są super a co teraz są w 4 pakach???:-)
Niestety nie...Tylko raz załapałam się na taką okazję :-(.
mamakubusia85
He he, tez je wtedy w promocji kupilam, z tym,ze leza jeszcze cale zapakowane w szafie, otworze pewnie za pare dni jak mi sie rossmannowe skoncza. Ta promocja byla chyba z miesiac temu.
mama_Adrianka
sierpniowa mama '08
He he, tez je wtedy w promocji kupilam, z tym,ze leza jeszcze cale zapakowane w szafie, otworze pewnie za pare dni jak mi sie rossmannowe skoncza. Ta promocja byla chyba z miesiac temu.
Ja wtedy kupiłam dwie paczki i na razie też leżą .
Teraz używam Dzidziuś skin balance z alantoliną i lanoliną. Jak przemywam nimi pupcię mojego synka, to wszystko jest ok (z wyjątkiem tego, że są zbyt suche). A jak przetarłam nimi jego twarz, to dostał czerwonych krostek :-(.
mama_Adrianka
sierpniowa mama '08
Ostatnio kupiłam w Rossmanie chusteczki nawilżające dla dzieci. Zapach chusteczek babydream extrasensitive (w białym opakowaniu) kojarzy mi się ze środkiem dezynfekującym używanym w szpitalach. Natomiast babydream w niebieskim opakowaniu, moim zdaniem, są dobre, tanie i ładnie pachną .
rapunzel
czyli roszpunka
ja kupiłam w rossmannie niedawno chusteczki babydream pakowane po 15 sztuk, chyba niebieskie. Zależało mi właśnie na małym opakowaniu do wózka. Jednak wg mnie rozmiar to jedna z nielicznych zalet. Chusteczki nieduże i jakieś takie suchawe nawet zaraz po otworzeniu opakowania
mamakubusia85
Ostatnio kupiłam w Rossmanie chusteczki nawilżające dla dzieci. Zapach chusteczek babydream extrasensitive (w białym opakowaniu) kojarzy mi się ze środkiem dezynfekującym używanym w szpitalach. Natomiast babydream w niebieskim opakowaniu, moim zdaniem, są dobre, tanie i ładnie pachną .
O tak, te biale maja na opakowaniu niemowlaczka a te niebieskie troche starsze dziecko. Te chusteczki sa niedrogie wiec grzechem jest narzekac na nie;-) ale fakt, te biale smierdza plynem do szyb, moj maz, ktorego denerwuja takie zapachy mial otworzone inne chusteczki, Nivea i kiedy on zmieniach pieluszke to ich uzywal. Te niebieskie sa ok.
reklama
J
Justa19
Gość
Ja mialam z Rossmana chusteczki te Babydream w niebieskim opakowaniu jak dla Mnie okej
Podziel się: