reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

chrzest :-)

reklama
Sorga zdjęcia super :tak:
Wyglądasz REWELACYJNIE !!!
Eryk był chyba bardzo grzeczny w kościele ?

ps. Czy ja Cię tam na jednym zdjęciu wypatrzylam z papierosem ????:szok: A CO Z CYCEM ???

Sorga pięknie wyglądaliście :-)

My jesteśmy na etapie szybkich przygotowań do chrzcin - miały być w październiku, ale tatuś przełożył wyjazd służbowy z września na październik i teraz musimy szykować szybko chrzciny na początek września tak by wszystkim pasowało. Właśnie poszukuje jakichś jasnych spodenek dla Czarka a tu jak na złość nic odpowiedniego nie mogę znaleźć.:no: Jak tak dalej pójdzie to Czarek będzie chrzczony w dżinsach :szok::baffled:

Eryk hmmm czy był grzeczny... jeśli głośne pierdzenie w czasie nabożeństwa sie nie liczy to raczej był ;-):tak:
Co do fajek, owszem popalam na codzień bo w poradni laktacyjnej mi powiedzieli że można, w dzień chrztu akurat miałam mleko ściągnięte w butelce w torbie:p

Sorga, też obejrzałam! Wszystko super, a Ty wyglądałaś rewelacyjnie. Miałaś super kieckę i epatowałaś seksem - byś się wstydziła - nawet KSIĘDZA!!! :p

Sorga super wygladasz na tych chrzcinach,nasze w pazdzierniku jak tatko przyjedzie juz sie nie moge doczekac

Surga widac ze chrzciny odbyly sie w super atmosferze:tak: Ladna z Ciebie mamusia...A Eryk to widac zadowolony z tego calego ruchu kolo niego:-)

reklama
Do góry