reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

choroby dzieciaczków :(

angie dużo zdrówka dla Alusia i zrób tak jak pisała lilith. Może ugotuj buraczka i daj do wypicia wywar, albo przetrzyj buraczka i mu podaj. Buraki są najlepsze na krew. Zobaczysz wszystko będzie dobrze. Zobacz jak Natalka od heksy dobrze wygląda, a miała anemię i wszystko minęło. A z tym moczem to też sama nie wiem jak mam pobrać od Ani :confused:
abryz ojojojoj dużo zdrówka dla Piotrusia i oby szybko stwierdzili co mu dolega. Ucałuj go od ciotek ;-) a ty się nie martw. Wszystko będzie dobrze. Każda choroba kiedyś musi minąć... i dawaj znać co i jak.

reklama
Angie współczuję.

Abryz ucałuj Piotrusia i trzymajcie się.
--------------------------------------------------------------------------

U nas też nienajlepiej Pola jest chora. Kaszle, kicha i strasznie ciężko oddycha, wydając przy tym taki straszny charczący dźwięk. W nocy budziła się co godzinę, bo miała nosek zatkany i nie mogła swobodnie oddychać, a ja prawie nie spałam nasłu****ąc, czy wszystko w porządku.

Bylismy u lekarza. Na szczęście nie ma zajętych oskrzeli i nie gorączkuje, więc nie jest tak źle. Zobaczymy jak minie ta noc. Na razie śpi- odsypia noc.

No i nici z wyjazdu do rodziców na Wszystkich Świętych:(

My też - z wiadomych względów - siedzimy w domu :-( U Piotrka nadal bez diagnozy. Narazie USG wykazało stan zapalny jelit. Reszta to wielka tajemnica. Może kolejne badania coś wykażą. Mąż mówi, że małego już nosi, czyli jest lepiej. 4 kroplówki zrobiły swoje.
Dzięki za słowa otuchy

Kasiunka, ucałuj Polcię, niech szybko zdrowieje.
Angie, buraczki i szpinak mają dużo żelaza. :-)

oj jakies Fatum nad nami zawisło duzo zdrówka dla chorowitków a co do nich dzis na szczepieni a raczej na wizycie przed wysłuchano ze Natala ma szmery serca i kardiolog przed nam jak tu sie nie załapie to do Wrocławia musze jechac.A rechabilitacje mam od 1 grudnia.

reklama
Oj Heksa to niedobrze ale badz dobrej mysli, ze to nic powaznego i Natalka z tego wyrosnie...Trzymam za nia kciuki i zdrowka zycze!
A cp do tych wirusow to ja własnie zawsze sie wkurzam na to ze musze z wszystkim chodzin na dzieci chore bo na zdore mozna tylko na szczepionki i z oltoramiesiecznym zapisem wrrr...Wczoraj tez byłam z małym na dzieciach chorych zeby wyniki zobaczyła i w sumie nawet go nie zbadała a jakies dzieciaki na poczekalni kasłały...i co zrobic...:(

Do góry