Witam. Wszędzie szukam pomocy u lekarzy, rodziny, znajomych, przeglądam Internet i nie mam już pomysłów i siły. Moja córka właśnie skończyła półtora roku...jadła nam bardzo ładnie do pół roku a potem coś się stało i przestała. Ja wróciłam szybko do pracy i moja mama uważa że to jest poniekąd przyczyna. Nadia waży 10,5kg i ma 82cm wzrostu. Jakiś czas temu zaczęliśmy stosować apetizer. Obecnie od niedzieli mamy drugą butelkę. Miesiąc temu była 3 dni w szpitalu i od tamtej pory je masakrycznie. Inni uważają że nie ma problemu a ja się martwię bo ona nie upomina się o jedzenie w ogóle i np dziś tak wyglal jej posiłek ( z tym że przeważnie musimy się karmić 1-2h a dziś jej odpuscilam jak radzi mój mąż i lekarz):
8.00 niecałe pół parówki
10.30 90ml musu owocowego gerber
12.00 210ml mleka (140 świadomie reszta przez sen)
16.40 3 łyżeczki kotleta, 5 kawałków makaranu, 3 kęsy chleba, mus owocowy 90ml (taka kabinacja ponieważ szukam co mogę jej dac by zjadła)
19.40 90ml mleka.
Co o tym sądzicie bo moim zdaniem to bardzo mało na półtora roczne dziecko. Poza tym jeszcze przed szpitalem potrafiła zjeść na śniadanie kanapkę z wędlina, całego banana, cały kotlet itd. Dodam też ze z końcem lutego będę miała kolejna pociechę i boję się co będzie ze starszą bo będę miała mniej czasu na chodzenie z nią by zjadła itd.
Proszę pomóżcie
8.00 niecałe pół parówki
10.30 90ml musu owocowego gerber
12.00 210ml mleka (140 świadomie reszta przez sen)
16.40 3 łyżeczki kotleta, 5 kawałków makaranu, 3 kęsy chleba, mus owocowy 90ml (taka kabinacja ponieważ szukam co mogę jej dac by zjadła)
19.40 90ml mleka.
Co o tym sądzicie bo moim zdaniem to bardzo mało na półtora roczne dziecko. Poza tym jeszcze przed szpitalem potrafiła zjeść na śniadanie kanapkę z wędlina, całego banana, cały kotlet itd. Dodam też ze z końcem lutego będę miała kolejna pociechę i boję się co będzie ze starszą bo będę miała mniej czasu na chodzenie z nią by zjadła itd.
Proszę pomóżcie