Ewq9
Fanka BB :)
Witam wszystkich, post dotyczy mojej prawie 8mio miesięcznej córki. Nie ma jeszcze żadnych ząbków, ale dziąsełka opuchnięte, mała od dwóch tygodni źle śpi w nocy. Z drzemkami w dzień nie na problemu. Wczoraj pojawił się mokry kaszel tak po prostu i wieczorem delikatny Katar. Nad ranem dzisiaj wydawała mi się ciepła, zmierzyłam temperaturę i wyszło 39.5 stopnia. Po przeciwgorączkowym przeszło ale gorączka powraca co kilka godzin. Wiem że to pytanie powinnam zadać lekarzowi ale dopiero jutro mamy wizytę a chyba za bardzo się nakręcam że wylądujemy w szpitalu, ale czy zawsze wysoka temperatura, kaszel i katar kończy się infekcją bakteryjną i potrzebny jest antybiotyk? A jeśli już potrzebny to czy takie dziecko może przyjmować w domu w formie zawiesiny ? Czy koniecznie dożylnie i szpital ? Dziękuję za odpowiedzi
Ps. Staram się ją nawadniać tak żeby się nie odwodniła.
W domu prawie trzylatek który chodzi do przedszkola i zdawałam sobie sprawę że będą oboje chorować ale to przerosło moje oczekiwania. Początkiem października byłyśmy już tydzień w szpitalu
Ps. Staram się ją nawadniać tak żeby się nie odwodniła.
W domu prawie trzylatek który chodzi do przedszkola i zdawałam sobie sprawę że będą oboje chorować ale to przerosło moje oczekiwania. Początkiem października byłyśmy już tydzień w szpitalu