reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

chłopiec czy dziewczynka ....?

a ja nie jestem pewna czy zapłodnienie było w końcy stycznia czy na początku lutego bo w/g moich obliczeń dni płodne miałam 29.01 - 03.02. Jak w styczniu wychodzi chłopiec jak w lutym dziewczynka. Chociaz mi to wszystko jedno bo mam w domu parkę i każde z nich woli swoją płeć dla rodzeństwa. Co by nie było jedno z nich będzie nie bardzo zadowolone. Jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził - aby było zdrowe!!

reklama
Kaczusia w Twojej tabelce mi też wyskoczyła dziewczynka ...generalnie to chyba nikomu tam się nie pokazał chłopiec :-D:-D:-D:-D:-D

Przyznaj się to jakaś Twoja prywatna tabelka hi hi hi :-D:-D (żartuję oczywiście )

mi dwa razy wyszla dziewczynka :) A na dodatek wychodzi na to, że gdyby zaplodnienie bylo czy to miesiac później czy wcześniej to tez by byla dziewczynka ;-)

Ale, ale.... w poprzedniej ciąży z kleżankami wysylalysmy sms-y do wróżki - jakiejś słynnej z TV ;-) - i powiedziala ze urodzę dziewczynkę, a tymczasem po domku bryka mały Maciuś :cool2: :-) :laugh2:

Wczoraj ciocia od M. dzwoniła i powiedziała, ze u wróżki była i w rodzinie będzie ślub i urodzi się dziewczyneczka :-D I w ten sposób dowiedziała się, ze powiększy się rodzinka :-p;-):-)

Wg tabelki i tego chińskiego kalendarza wychodzi mi, ze będzie dziewczynka i dodatkowo przepowiedziała to wróżka :laugh2: Może jednak będzie ta dziewczyneczka...albo na przekór losu urodzi się chłopczyk :-D:-)

Dziewczyny, niektóre z nas już kończą 13 tydzień i jeszcze żadna nie miała usg sprawdzającego płeć?????? Ja idę za tydzień :) Dziś chyba Norge idzie do lekarza ;-) :-)

Ja ide 13 kwietania ale nie wiem czy bedzie juz widac plec :szok: ja tak bardzo chce dziwczynke, no ale jak bedzie chlopiec to tez bede sie ciszyc. Mowia ze z chlopcami latwiej :-)

reklama
Ja bardzo bym chciała dziewczynkę. Mój Rafał chce chłopczyka, nawet zwraca się do brzucha jak do chłopczyka. Ale ja wiem że o dziewczynkę to byłby bardzo zazdrosny :-) i dlatego chce chłopca

Do góry