reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

chłopiec czy dziewczynka ....?

Jak byłam w pierwszej ciąży to marzyła nam się cóeczka ale cały czas czuliśmy, że będzie synuś i przeczucie nas nie myliło. :-p Nie pytaliśmy podczas usg o płeć ale sami dostrzegliśmy dyndające klejnoty. Mam nadzieję, że i teraz przeczucie mnie nie myli i będzie dziewczynka.:baffled:

reklama
Mi wg pierwszej tabeli wychodzi chlopiec a wg tego przelicznika Kaczusi - dziewczynka:-) hehe! Marzy mi sie coreczka i jakies mam przeczucie ze bedzie...ale obaczymy...najwazniejsze zeby zdrowe bylo dzieciatko :-)

Co Wy wszystkie z córeczkami?
Wiecie jakie chłopaki są fajne....

Chociaż teraz, jak już mam chłopca to też bym chciała dziewczynkę:-)

Mnie się wydaje, że będę miała chłopczyka, ale jak będzie dziewczynka to też super. Aby tylko dzidziuś był zdrowy.

Mi wg przelicznika Kaczusi też wyszła dziewczyneczka ;-)
A strefę czasową dajecie jako 1?? Upewniam się ;-)

Edytko27 Ja tam do chłopczyków nic nie mam :-p Ale tak jakoś zawsze marzyłam o takich fajnych sukieneczkach...ale dla chłopczyków też teraz takie śliczniutkie ubranka są, że tak na prawdę już teraz nie jest tak do końca ważne co będzie tylko żeby było zdrowiusieńkie :tak: A zresztą ponoc chłopczyki to takie synuśki mamusi są ;-)

Z tych tabelek wychodzi mi dziewczynka, ale jakoś tak sceptycznie do podchodzę do nich.

Z pierwszej tabelki wyszedł mi chłopiec, a z drugiego przelicznika - dziewczynka ;-)

Niczego nie potwierdzę, bo usg niczego (tzn. płci) dziś nie pokazało :-(

reklama
Do góry