reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

chłopiec czy dziewczynka? :>

reklama
A ja idę dzisiaj z mężem na USG - będziemy polować z mężem na płeć Szkraba... Trochę się denerwuję - jak przed każdą wizytą... Całą noc mi sie śniło, że byłam u ginekologa! :) Ale płci nie wyśniłam :) :) :)

Trzymajcie za mnie kciuki, Dziewczyny!! I za mojego Maluszka!!

Jutro zamelduję co i jak!!

Aniasorsha trzymamy mocno kciuki za Ciebie i maluszka, na pewno sie uda rozpoznac plec!!!!
I daj nam od razu znac!!!! :) :) :)

Aniusorha nie daj nam długo czekać zaraz po wizycie pisz szybciutko jak tylko Maluch wam pokaże ..co nosisz pod swym serduszkie ...Życzę powodzenia i czekam :) :)

Aniasorsha - powodzenia!!! i wracaj szybciutko -melduj co i jak - wszystkie tu jestesmy straaaaasznie ciekawe:)

Dziękuję, Dziewczyny, za ciepłe słowa! Jutro zaraz po 8 rano melduję co i jak... Ależ jestem zdenerwowana!! Mam nadzieję, że usłyszę tylko dobre nowiny...

Hej dziewczyny jak byla dzis na USG i calkiem niespodziewanie dowiedzialam sie co bedzie,a mianowicie zamieszkal u mnie malutka DZIEWCZYNKA ;D ;D ;D Bardzo sie cieszymy,a szczegolnie maz........MILUCHNO ;)

reklama
Do góry