reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chłopiec czy dziewczynka :)

ja sie nienastawiam na chlopca(tak przeciez pozazalo usg, a w pierwszej ciazy tez chlopak mial byc:-D) najwazniejsze aby sie zdrowe dzieciatko urodzilo i tak bede kochala.

reklama
no to nie podlega watpliwosciom ze najwazniejsze zdrowko mego szkraba

a jak chce nam niespodzianke robic to tez przyjemnie :-)

Ja też nie myślę o płci, byle było zdrowe.:-)Moja kuzynka urodziła w październiku wcześniaczka-w 7 miesiącu. Jeszcze 2 tygodnie przed porodem na USG lekarz twierdził, że dziewczynka... a urodził się Kamilek. Za tydzień idziemy na chrzciny :-D

u nas wszyscy juz na Maksymilianka nastawieni, wiec by pewnie bylo wielkie zdziwienie gdyby pojawila sie Oliwka;-) nio, ale macie racje dziewczyny, najwazniejsze by dzidzia byla zdrowa.. tylko to jest wazne:-)
a powiem wam, ze my z bratem zrobilismy rodzicom niespodzianke.. ja mialam byc Sebastianem, a on Michalina:-D hi hi takze wszystko jest mozliwe;-)

hehehhahaha

szok, nie potrafie sobie wyobrazic ze w dzisiejszych czasach ludzie jeszcze sie myla nie? Tzn maszyna wlasciwie, bo to usg pokazuje :-)

ale powtorze sie po raz Nty - byle zdrowiutka dziecinka.. a czy boy czy girl to juz niech sie dzieje wola nieba :-)

Dziewczyny , kochane ja tak z czystej ciekawości mam prośbe :sorry:

Kochane kwietniówki znające płeć swojej dzidzi ( a nie ma wpisanej w naszej liscie kwietniówek płci waszych skarbów) prześlijcie do Didi na private takie dane.

Mam nadzieję, że Didi nie pogniewa się, że tak apeluję troszkę w jej imieniu, ale pewnie każda z Nas jest ciekawa jak się układają nasze statystyki :rofl2:

Pozdrawiam

ja popieram apel o podawanie tych info do didi:-) dzis weszlam i statystyki sa strasznie nieaktualne.. mam nadzieje, ze jednak wiecej dziewczynek sie ujawni;-)

reklama
Do góry