reklama
I co, wiesz już kto się w brzuszku chowa ? Wg mnie dziewczynkę widaćCześć, jestem świeżo po badaniach prenatalnych, gdzie lekarz ocenił płeć dziecka w proporcjach 60% chłopiec, 40% dziewczynka, czyli wciąż niewiele wiem I oczywiście wiem, ze jest jeszcze za wcześnie, aby to stwierdzić w 100%, nie oczekuje tez porady lekarskiej, tylko interpretacji, a nóż któraś z was się na tym zna
Z góry bardzo dziękuje za opinie.
P.S już jednego chłopaka mam w domu, teraz po cichu liczyłam na dziewczynkę
Zazuu
Fanka BB :)
Hej dziewczyny a co sądzicie o tym zdjęciu?
Chłopak
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Hej dziewczyny a co sądzicie o tym zdjęciu?
Chłopczyk
Aga998
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny, nie mam pewności co do płci, na pierwszych prenatalnych nie chciało się pokazać kim jest , strasznie się zakrywało , dzisiaj ginekolozka powiedziała że chłopiec, a wy jak myslicie? mam już córkę, ale nie mam żadnego zdjęcia z usg córki. Jak wy uważacie co tu widać? Dodam iż to 20tc i mam tylko takie zdjęcie,szczerze nie znam się na USG , a chciałabym poznać każdej z Was opinie co tutaj jest
Załączniki
angeliskax
Moderator
a nje wierzysz jej czy jak? Ja sie nie znam na usg. Na usg syna to mi pokazala siostta gdzie jest siusiakHej dziewczyny, nie mam pewności co do płci, na pierwszych prenatalnych nie chciało się pokazać kim jest , strasznie się zakrywało , dzisiaj ginekolozka powiedziała że chłopiec, a wy jak myslicie? mam już córkę, ale nie mam żadnego zdjęcia z usg córki. Jak wy uważacie co tu widać? Dodam iż to 20tc i mam tylko takie zdjęcie,szczerze nie znam się na USG , a chciałabym poznać każdej z Was opinie co tutaj jest
bleucoco
Fanka BB :)
Dla mnie też synHej dziewczyny, nie mam pewności co do płci, na pierwszych prenatalnych nie chciało się pokazać kim jest , strasznie się zakrywało , dzisiaj ginekolozka powiedziała że chłopiec, a wy jak myslicie? mam już córkę, ale nie mam żadnego zdjęcia z usg córki. Jak wy uważacie co tu widać? Dodam iż to 20tc i mam tylko takie zdjęcie,szczerze nie znam się na USG , a chciałabym poznać każdej z Was opinie co tutaj jest
reklama
Aga998
Zaciekawiona BB
Tak nie do końca, bo jestem u niej pierwszy raz po zmianie lekarza , który praktycznie wcale nie robił usg, nic nie mówił na temat dziecka , a tutaj było tak że położyłam się i od razu mi powiedziała płeć i tak nie znam się, dlatego pytam was czy widzicie i gdzie mąż się cieszy.a nje wierzysz jej czy jak? Ja sie nie znam na usg. Na usg syna to mi pokazala siostta gdzie jest siusiak
Podziel się: