reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chlopiec czy dziewczynka? Nasze przeczucia, usg, wrozby

u mnie to samo ... na początku przez pierwsze 2-3 miesiące byłam w 100000% przekonana że będzie synek ... teraz już chyba serduszko podpowiada inaczej ... okaże się 4 maja jak dzidzia pokaże co tam ma między nóżkami :)

reklama
no u mnie chcąc nie chcąc rośnie drugi synek.. no trudno,.. będe miała pretekst do trzeciego dzidziusia :D
Hehehe - Michasia GRATULUJĘ syneczka a co do pretekstu - będę o tym pamiętała w przyszłości. ;-)

Renifer....wpadka powiadasz??? kontrolowana ma się rozumieć:-D:-D:-D:-D
My planujemy że trójka musi być i koniec...a jak będzie cos jeszcze to też super:tak::tak::tak::tak:. Najgorzej to chyba to całe towarzystwo pomieścić w samochodzie:-D:-D:-D
Hmmmm - ja Wam powiem kobietki, że ja prawie 100% byłam pewna na początku ciąży, że będę miała bliźniaki (z tytułu mojego szczęścia i faktu, że w rodzinie trafiła się całkiem spora grupka parek) - okazało się,że dzidzia jest 1. Ale nie zmienia to faktu, że bliźniaki pojawiały się w 80% przy drugiej ciąży... Choć póki co planuję 2 dzieci - nigdy nie wiadomo jakiego życie spłata figla - z moim szczęściemmm:happy::rofl2::laugh2:Post ptaszyna - Ty normalnie wzorowa matka polka jesteś!!! Szacuneczek. Ja się zastanawiam czy po 1 ciąży jeszcze kiedykolwiek "dopuszczę" męża do siebie, hehehehe:-p:sorry::-D

Melduję kolejnego chłopaczka w nasze ekipie :-D:-D:-D:-D:-D
Ptaszynko, prosze o dopisanie mojego synusia do listy - z imieniem na razie problem więc nie podaję. A co do ilości to też bym chciała trójeczkę

Melduję kolejnego chłopaczka w nasze ekipie :-D:-D:-D:-D:-D
Ptaszynko, prosze o dopisanie mojego synusia do listy - z imieniem na razie problem więc nie podaję. A co do ilości to też bym chciała trójeczkę

Gratki
już dopisałam

No u nas z imieniem jest ogromny problem więc narazie jest imię robocze Łucjan:-D:-D:-D:-D (bo śniła mi się Łucja) :-):-):-):-)

reklama
Do góry