reklama
iwona85cz
Fanka BB :)
Gratulacje!!! Kolejny chłopczyk w naszej "wrześniowej rodzince"
Może warto by było za jakiś czas zrobić zestawienie ile jest wrześniowych dziewczynek a ilu chłopców;-)
Świetny pomysł :-)
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
ale zdrowa... a to najważniejsze!
eli dokładnie,najważniejsze,że zdrowa ;-) Chociaż domyślam się,że to musi być frustrujące tak się nastawić na poznanie płci,a tu nic z tego...Ale dzidzie płatają różne figle i nie zawsze chcą się "odkryć" Ja wiem,że jak na usg połówkowym nie uda się zobaczyć płci,to dowiem się dopiero po 30 tygodniu,bo mój gin nie jest zwolennikiem częstego wykonywania USG bez potrzeby. Może to i lepiej,ale pewnie też bym była rozczarowana, gdybym się jednak nie dowiedziała. Wszystko się okaże. A póki co gratuluję zdrowej....dzidzi. :-)
eli88
Fanka BB :)
mój też raczej zwolennikiem USG nie jest.. ale wiem, że mogę go zmusić ale nie będę chłopiny stresować i poczekam aż sam zaproponuje... tym razem bez nastawiania się i może akurat będzie miła niespodzianka :-)
dzidzia zdrowa, ale gin mówi, że jakaś taka malutka... ("w normie się mieści, ale kruszyna taka...") mam się martwić???
dzidzia zdrowa, ale gin mówi, że jakaś taka malutka... ("w normie się mieści, ale kruszyna taka...") mam się martwić???
reklama
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
absolutnie nie... gdybyś była w 38 tygodniu to mogłabyś sie martwic, na tym etapie dziecko jeszcze duzo moze nadgonic... mój miki cała ciaze był do tyłu z wagą, a urodził sie prawie 3,7 kg, wiec mały nie był
Podziel się: