reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chlopiec czy dziewczynka? Nasze przeczucia, usg, wrozby

reklama
Gratulacje!!! Kolejny chłopczyk w naszej "wrześniowej rodzince":-D:-D:-D
Może warto by było za jakiś czas zrobić zestawienie ile jest wrześniowych dziewczynek a ilu chłopców;-)

Dziewczynki za godzinkę idę na USG! :) to już 22tydzień więc powinno być wszystko piękniusio widać :biggrin2: modlę się o zdrową córeczkę :-D

eli dokładnie,najważniejsze,że zdrowa ;-) Chociaż domyślam się,że to musi być frustrujące tak się nastawić na poznanie płci,a tu nic z tego...Ale dzidzie płatają różne figle i nie zawsze chcą się "odkryć" :-D Ja wiem,że jak na usg połówkowym nie uda się zobaczyć płci,to dowiem się dopiero po 30 tygodniu,bo mój gin nie jest zwolennikiem częstego wykonywania USG bez potrzeby. Może to i lepiej,ale pewnie też bym była rozczarowana, gdybym się jednak nie dowiedziała. Wszystko się okaże. A póki co gratuluję zdrowej....dzidzi. :-)

mój też raczej zwolennikiem USG nie jest.. ale wiem, że mogę go zmusić :-D ale nie będę chłopiny stresować i poczekam aż sam zaproponuje... tym razem bez nastawiania się i może akurat będzie miła niespodzianka :-)

dzidzia zdrowa, ale gin mówi, że jakaś taka malutka... ("w normie się mieści, ale kruszyna taka...") mam się martwić??? :confused2:

reklama
dzidzia zdrowa, ale gin mówi, że jakaś taka malutka... ("w normie się mieści, ale kruszyna taka...") mam się martwić??? :confused2:

absolutnie nie... gdybyś była w 38 tygodniu to mogłabyś sie martwic, na tym etapie dziecko jeszcze duzo moze nadgonic... mój miki cała ciaze był do tyłu z wagą, a urodził sie prawie 3,7 kg, wiec mały nie był :laugh2:

Do góry