reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chłopczyk czy dziewczynka?

reklama
Blanes Gratulacje! Widzę, że imię już wybrane :-)

Efilo ja po wczorajszej wstępnej diagnozie siusiakowej przyzwyczajam się do tej myśli ;-) Od początku mąż twierdził, że to dziewczynka, więc mnie prawie przekonał. Jakby co, mam trochę czasu na przyswojenie ;-)

No a ja właśnie chicałam zapytać jakie macie opcje imion dla dziewczynki i dla chłopca. Bo my z mężem wstępnie umówiliśmy się na chłopca Krzysztofa Jakuba, ale z dziewczynką mamy problem, bo jadyne co nam obu sie zgadza to Agata, a biorąc pod uwagę, to że mamy już Jacusia :-) to wyjdzie trochę śmiesznie i mam opory. Co wy o tym myślicie???

Pewnie będziesz miała Maksika, jak tak wszyscy wróżą dookoła. Mnie też tak wróżyli, a z resztą ja się do końca nie nastawiam, bo różnie może się skończyć takie diagonozwanie płci. :-D

reklama
Do góry