reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chłopczyk czy dziewczynka?

Ja tak mam, że sobie myślę o przyszłości Ziomala. I jak tak sobie wyobrażam różne sytuacje, tak w zależności od sytuacji zmienia się płeć. Gdy mysle o jakimś rysowaniu czy kupowaniu zabawek to często jest dziewczynka, jak wyobrażam sobie zabawy edukacyjne to bawię się z chłopcem... itd. Zobaczymy, nadal chciałabym chłopca , a najbardziej jak niuni bliźnięta, bo chciałam za jednym zamachem hihihi. Cóż znając życie pewnie następnym razem lol;-)

reklama
W 20 tyg przy okazji usg połówkowego powinna być już możliwa interpretacja płci, ale tak do końca nie należy jej ufać bo to różnie bywa. Moja koleżanka miała urodzić Tadeusza a wyszła dziewczynka :-D:-D:-D

No jak się dobrze na połówkowym wystawi to nie ma szans na pomyłkę - zwłaszcza że do tego 3D dochodzi. Koleżanka miała robione niedawno i wyszedł siusiak tak sugestywny że z niczym pomylić nie można.

wITAM WSZYSTKIE CZERWCÓWECZKI JA JESTEM CZERWCÓWKĄ 2006 I JAKOŚ TEN CZERWIEC MNIE PRZEŚLADUJE I CIĄGNIE MNIE DO NIEGO DLATEGO TU ZAJRZAŁAM.MAM DWIE CÓRKI KTÓRE URODZIŁY SIĘ W CZERWCU2003 I 2006 .ODNOŚNIE WĄTKU CZY KTÓRAŚ Z WAS SIE ZDECYDOWAŁA NIE WIEDZIEĆ CO URODZI TYLKO MIEĆ NIESPODZIANKĘ???JA TAK MIAŁAM DWA RAZY I JESTEM ZADOWOLONA .POZDRAWIAM ŻYCZĘ DUŻO ZDRÓWKA I ŁATWEGO PORODU .:)

Mamusia gratuluję Córeczek! :-)
Ja na niespodziankę się nie decyduję - lubię wiedzieć, kto do mnie przychodzi z wizytą, zwłaszcza że się zasiedzi ;-)

Byłam u gin. i nic miedzy nuziami nie było widac ,chyba to za wczesnie,ale najwazniejsze ze dzidziunia ok.

Ja bardzo bym chciała synka, żeby mieć parkę:tak: , ale ostatnio nie miałam USG i nic nie wiem. Za to dziś miałam śmieszną sytuację w pracy. Otóż przyjechał nasz handlowiec z Częstochowy, który bywa u nas przeważnie raz na miesiąc. Przeszedł koło mnie, spojrzał uważnie, po czym stwierdził (zaznaczam, stwierdził, a nie zapytał) "a ty Jagódko to synka będziesz miała". Śmieliśmy się z niego skąd wie, a on na to, że nie wie, ale będę miała synka i on jest taki aparat USG.:-D
Zresztą moja Teściówka, którą nazywam czule "czarownicą", bo najpierw nam, a potem szwagrowi przepowiedziała córkę, też od dawna twierdzi że będzie "siurek". Oby! Już się nie mogę doczekać badania. Mam nadzieję, że coś się pokaże.:laugh2:

reklama
Mamusiu ja nie wyobrażam sobie takiej niespodzianki. Tak bardzo chciałabym córeczkę że na widok siusiaka mogłabym dostać szoku poporodowego. A tak będę miała szansę na przyzwyczajenie się do tematu jakby co.

Do góry