reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chicco cuddle and bubble

Suzie_suzanna

Fanka BB :)
Drogie Mamy :)

Obecnie zaczynam kompletować wyprawkę :) zainteresowała mnie wanienka i przewijak w jednym z chicco :) czy któraś z Was posiada i mogłaby się wypowiedzieć na ten temat ? 😊
Chwalicie sobie czy raczej odradzacie? 🤔
Zastanawiam się nad zakupem, ale przed chciałabym wiedzieć co doświadczone mamy już o tym sądzą 😊

I przede wszystkim wszystkiego dobrego dla wszystkich mam 😊❤️

reklama
Rozwiązanie
Kupiłam wanienkę z przewijakiem z Chicco jak urodziłam drugiego bobaska - wcześniej kilka razy używałam u siostry i byłam zadowolona. Wszystko jest pod ręką, nie trzeba nosić ciężkiej wanny z wodą, tylko wystarczy użyć wężyka i spuścić wode np do umywalki. Przez cały dzień używam przewijaka, dopiero na wieczór przekladam wannę :) Łatwo się składa i w sumie to nie zabiera dużo miejsca, także ja jestem bardzo zadowolona i polecam.
Ja miałam taki przewijak z wanienką ale z firmy CAM. Stał nad bidetem, co prawda w małej łazience może być ciężko zmieścić ale u nas dało radę, wszystko było w zasięgu ręki i do kąpania i do przewijania, temperature w łazience było łatwiej dostosować żeby maluszkowi nie było zimno. Samo przewijanie w ciągu dnia odbywało się wszędzie właściwie więc to też nie był problem żeby za każdym razem musieć lecieć do łazienki. W sypialni natomiast miałam przewijak z kompletu z łóżeczka więc jeśli była potrzeba przebierać w nocy to również nie musielismy nigdzie spacerować. Kiedy córka zaczęła siadać przenieśliśmy ją do krzesełka w wannie a przewijak odkrecilismy ze stojaka i używaliśmy osobno, na codzien stał obok komody więc miejsca nie zajmował.

Kupiłam wanienkę z przewijakiem z Chicco jak urodziłam drugiego bobaska - wcześniej kilka razy używałam u siostry i byłam zadowolona. Wszystko jest pod ręką, nie trzeba nosić ciężkiej wanny z wodą, tylko wystarczy użyć wężyka i spuścić wode np do umywalki. Przez cały dzień używam przewijaka, dopiero na wieczór przekladam wannę :) Łatwo się składa i w sumie to nie zabiera dużo miejsca, także ja jestem bardzo zadowolona i polecam.

Rozwiązanie
Ta wanienka jets po prostu rewelacyjna. Przy pierwszym dziecku mielismy standardową wanienkę, którą mąż napełniał wodą i niósł przez pół mieszkania. Cuddle and Bubble od Chicco to zupełnie inny komfort kąpieli i pielęgnacji po. Jets wiele wanienek ze stelażem, ale to co w tej jest najlepsze, to możliwość nałożenia na wanienkę przewijaka. czyli w praktyce wyciąga się dziecko z kąpieli, jednym ruchem nakłada przewijak (a w zasadzie nasuwa) i możemy ubierać. Ogromny komfort. Fajne też jets to, że wanienka ma wężyk i odpływ, u nas stoi przy wannie. Bardzo polecam :)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry