Dziewczyny jestem w 6 miesiącu ciąży. Mam takie jedno zdjęcie z usg gdzie ładnie wszystko widać, niestety do tej pory chodziłam do bardzo kiepskiego ginekologa i powiedział mi ze on nie jest w stanie rozpoznać płci. Moze któraś z mam rozpozna płeć bo widziała to samo. Dołączam zdjęcie z usg. Dziękuje z góry i proszę tylko bez hejtu.
reklama
Rozwiązanie
Hejkaa! jestescie tu jeszcze? Powiedzcie mi co wy tu widzicie, strzalka pokazuje na siusiaka, ale szczerze po zblizeniu wyglada mi to na pepowine..
Tangerieme
Fanka BB :)
Raczej dziewczynka. Mój ginekolog pokazywał mi wargi sromowe u mojej. Identyko.
Tangerieme
Za malutki ten koniuszek jest na siusiaka. Jakby co był siusiak wydaje mi się ze byłoby go widać na takim zdjęciu jak byk. Na zdjęciu u mnie tez myślałam ze będzie chłopak.No ze tak nie ładnie zapytam. A ten koniuszek to nie siusiak ?
Załączniki
Tangerieme
Nawet się nastawiłam na chłopaka imię wybrałam itd. A tutaj niespodzianka. Jak to mówi moja babcia: z byle jakiego nasienia się matki nie rodzą. ;D
Monikall01
Zaciekawiona BB
Moim zdaniem też raczej dziewczynka aż z ciekawości spojrzałam na zdjecie usg ,,między nóżkami " mojej córki i jest podobny obrazek a wiem że na 100% córka. Poza tym ta kreseczka po środku sugeruje że to wargi sromowe.
reklama
marta18691
No tez miałam podobne zdjęcie i 2dziewczynki mam
reklama