Dziewczyny jestem w 6 miesiącu ciąży. Mam takie jedno zdjęcie z usg gdzie ładnie wszystko widać, niestety do tej pory chodziłam do bardzo kiepskiego ginekologa i powiedział mi ze on nie jest w stanie rozpoznać płci. Moze któraś z mam rozpozna płeć bo widziała to samo. Dołączam zdjęcie z usg. Dziękuje z góry i proszę tylko bez hejtu.
reklama
Rozwiązanie
Hejkaa! jestescie tu jeszcze? Powiedzcie mi co wy tu widzicie, strzalka pokazuje na siusiaka, ale szczerze po zblizeniu wyglada mi to na pepowine..
reklama
Tangerieme
Fanka BB :)
Dziwne ze w takim czasie ginekolog nie umie określić płci. Mi wydaje się ze chłopak
#Tangerieme na początku była dziewczynka, później że chłopiec. A teraz gin stwierdził że zasłania rączka i nie jest pewny :/ I dostałam takie zdjęcie.Dziwne ze w takim czasie ginekolog nie umie określić płci. Mi wydaje się ze chłopak
I się zastanawiam, bo nie wiem czy to roczka czy to penis? I bez tego to mi przypomina bardziej buleczke niż worek mosznowy
Faktycznie ciężko określić niby część wygląda na wargi sromowe bo jest bułeczka z kreseczka po środku ale coś wystaje wyraźnie tyle że to nie wygląda jak rączka a bardziej jak pepowina sama widziałam podobny obraz pani doktor pokazywała mi ,,bułeczke" a ja pytałam tylko co to jest to po środku bo coś wysawało i już chciałam się kłócić że przecież widzę że chłopak bo siusiak wystaje ale pani doktor udowodniła mi że to pepowina bo przepływała krew przez nią i faktycznie zaraz dzidzia zrobiła fikołka pepowina się odsunela i było widać samą bułeczke więc chyba pozostaje ci nadal czekać może na kolejnej wizycie coś lepiej będzie widać gdybym ja miała oceniać to wygląda jak wargi sromowe a to pomiędzy na pepowine ale nie jestem lekarzemCześć Dziewczyny
Mogę podczepic się pod wątek?
U mnie też gin niepewny
Co wy sądzicie? Chlopczyk? Dziewczynka?
31tc.
Paulinaxxem
Zaangażowana w BB
Hejkaa! jestescie tu jeszcze? Powiedzcie mi co wy tu widzicie, strzalka pokazuje na siusiaka, ale szczerze po zblizeniu wyglada mi to na pepowine..