reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
ohoh ale zescie sie rozpisaly :p mialam co czytac ;)

niunia, Kinga farba moze zaszkodzic jesli sie za duzo jej nawdycha. ja jak zawsze mamie nakladam to mnie na wumioty zbiera :rofl2: ale niunia pewnie, ze mloda mamusia musi jakos wygladac :-p:-p ja osobiscie chodze co jakis czas zrobic sobie pasemka, ale ostatnio mi dowalilo takie jedno jasniejsze pasemko z przodu i tak to glupi wyglada:-D a moja siostra przez cala ciaze chodzila z takim brzydkim odrostem bo bala sie pofarbowac :tak:
niunia ale masz dobrze, ze Twoj pan nawet paznokcie Ci maluje :tak:
Anastazzja no to niezle, duzo masz dodatkowych zajec;) mi ledwo czasu starcza na szkole, prace i szybki powrot do domu codziennie, odfajkowanie obiadu i zajecie sie facetem. na nic innego (wolontariaty itp) nie miala bym czasu :zawstydzona/y:
Shiraa ja co miesiac wynajduje u sibie objawy ze jestem w ciazy;-) i co miesiac nici z tego...

a ja juz w domku, po pierwszym wykladzie;) i zgadnijcie? oczywiscie nie bylo mnie na liscie:-D ale dziekan powiedzial ze jutro to wyjasnimy zebym sie nie przejmowala. czaicie ze glownym prowadzacym mojego kierunku bedzie dziekan?? ale mi sie trafilo :-p sama nie wiem czy to zle czy dobrze. moge miec dobre chody a moge miec kompletnie przekopane

Witajcie! :))
Czytam Was, ale miałam takiego jakiegoś lenia, że nie miałam siły nic napisać hehe :-p
Agatko - tak, 1 rok liceum mam zaliczony, zostały mi 2 lata, które skończę zaocznie albo wieczorowo.

Anastazja mniaaam sajgonki :) Jadłam bardzo dawno jak moja mama jeszcze pracowała w takiej restauracji.. ;-) Zrobiłaś mi troszkę ochotę :))

Niunia a wolałabyś cc czy naturalny?

Hmm a ja tak dzisiaj sobie myślałam o becikowym.. Weszła ustawa, że dostaną go kobiety które złożą wniosek, że są pod opieką ginek. max. od 10 tygodnia.. A ja jestem od 16 u tej babki prywatnie.. Myślicie, że jak ją poproszę żeby mi wypisała że chodzę do niej od 10 tygodnia to będzie robić jakieś problemy czy coś? :-p Chyba nie powinna, przecież chodzę do niej co miesiąc i jej płacę za wszystko :confused2: A przydałyby mi się bardzo te pieniążki..:tak:

Anijka a wczesniej gdzies bylas u lekarza? nie no mysle ze nie powinna robic ci problemow....swinia by byla jakby postapila inaczej....

agata no niezle :D

niunia trzymam kciuki żeby poród był naturalny :)

Anastazja! a co to są sajgonki? :p nigdy nie jadłam...

Anijka! ale dowiedz się dokładnie czy ta ustawa obowiązuje od teraz czy od wcześniej, bo może jak Ty chodziłam już to jeszcze ta nowa ustawa nie obowiązywała, musisz poczytać :)

Ja spadam spać z moim ukochanym :) dobrej nocki :)

Lovely sajgonki mniam mniam:D wpisz w google:p

Agata:) ja studiuję dwa kierunki dziennie:) do tego rok pracowałam (bo dopiero od tego roku zaczynam drugi kierunek). sama mieszkam i prowadzę dom i interesy:) bo wynajmuję 3 chłopakom:) do tego zajmuję się moim chłopakiem i trójką zwierzaków, no i jestem wolontariuszką:) od października zaczynam znów kurs portugalskiego i angielskiego:) a do tego chce się zapisać na siłownię:p no i poprawiam do tego maturę:p bo za rok chcę iść na 3 kierunek:) i wciąż mi mało:)

Kinga, no też mi się tak wydaje :no: A wcześniej byłam w przychodni, ale babka mnie zbadała, po czym stwierdziła "no to już jest gdzieś 9, 10 tydzień.." dała mi skierowanie na usg -> "tu masz 3 telefony, to zadzwoń sobie i się zapisz, a jak zrobisz to przyjdź i wtedy zrobimy kolejne badania" :dry: Zadzwoniłam- terminy dwu-miesięczne :szok: Więc poszłam prywatnie do tej co teraz już chodzę, przynajmniej ma wszystko w gabinecie..
Lovely, nie wiem dokładnie jak to jest.. na necie są różne wersje i sama już się w tym nie łapię.. Myślę, że najlepiej będzie jak się przejadę do urzędu i się wszystkiego dowiem tam.. I tak musi to złożyć moja mama z racji tego, że jestem niepełnoletnia.. :confused2: Koszmar.. Zostało mi pół roku do 18 a jestem uzależniona od mamy.. tego nie mogę zrobić, to musi moja mama podpisać.. To jest dla mnie chore. A jeszcze gdzieś wyczytałam, że po urodzeniu dziecka, jest ono pod opieką mojej mamy.. że tak jakby ja nie mam do niego praw, dopiero jak osiągnę pełnoletność to zostaną one przepisane na mnie.. :eek:

Anijka nie przejmuj sie tym, że dzidzia będzie teraz pod opieką Twojej mamy :) Za pół roku będziesz miała 18 lat i problem z głowy :)) Nim sie obejrzysz będziesz już pełnoletnia a Twoja Kruszynka będzie już siedzieć he he ;D

Anastazzja jestem pełna podziwu :) Chciałabym być tak ambitna jak Ty ... No ale mi sie uczyć nie chce :p ide na studia bo ide :pP

Niuńka trzymam kciuki za dobre wyniki !! I daj znać jak już wrócisz od gin i będziesz wszystko wiedziała !! Koniecznie !!

reklama
Hej dziewczyny:*

Przepraszam, że tak dawno nie pisałam ale mam urwanie głowy:/ kurde tu biegam - tam biegam szok normalnie! A zaczynam się coraz bardziej stresować:( mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Wczoraj zarezerwowaliśmy sobie już podróż poślubną i jedziemy 3 października:) strasznie się cieszymy:) sukienkę odebrałam ale jest troszeczkę krótka:/ tzn wszyscy mi mówią, że taka długość ma być bo kiecka nie może się włóczyć ale jak ja sobie cos wbije do głowy to katastrofa:p

A co u Was??

Witam nową forumowiczkę Agatkę:):* cieszymy się, że do nas dołączyłaś:*

Dziewczyny mam nadzieję, że mi wybaczycie moja nieobecność i chaotyczne pisanie:* jestem cały czas z Wami tylko teraz nie bardzo mam czas by siedzieć na BB:)

Buziaki:*

Do góry