reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
Anijka dasz rade napewno a obawa jest bo to cos nowego i nie wiesz co sie moze wydarzyc ale jak juz bedziesz w danej sytuacji to bedziesz wiedziala co robic kazda to przechodzi i jakos sobie radzi od mamy pewnie jakies rady tez dostaniesz

Kinga to on siedzial obok a Ty pilas czy z nim? nie wiem jak Ty wytrzymujesz tak bez gadania i w ogole:)

Cannella eh znam ten bol bardzo dobrze juz nie chce o tym myslec teraz biore sie za odchudzanie to juz postanowione moze nie bede tyle myslec o dziecku

cornelka ja siedzialam pilam szampana....on siedzial pil piwo ale nei gadalismy ze soba w ogole :) no ciezko ciezko ale coz poradzic :) czasami tak trzeba ;D

Kinga widze ze z Ciebie niezly uparciuch jest:-)
cannella wkoncu sie uda!
Anijka na poczatku napewno bedzie trudno ja z tego powodu bardzo sie denerwowalam ze nie rozumiemw lasnego dziecka, minelo troche czas i nawzajem sie siebie nauczylismy a co do rad zwsze wysluchiwalam wszytkich ale sobie weryfikowalam ktore z nich sa dobre bo np. od calkiem mlodej kobiety z dwojka dzieci uslyszalam ze jej coreczka juz od 7 miesiaca zwykle mleko dostaje a moja babcia chcial dac jakies 2 miechy temu kosc do oblizania ahh rozne byly:-p

Hejka:D

Cannella przykro mi:( ale wiesz, że przyszły miesiąc niesie nowe szanse??:>

Kinga zawzięta jesteś:D ja kiedyś ulegałam bardzo szybko i się pierwsza odzywałam ale zobaczyłam, że to nie daje nic dobrego bo facet się do tego przyzwyczaja i nigdy nie poczuwa się do podania ręki jako pierwszy lub nie widzi winy w sobie. Dlatego teraz już niekiedy mnie trafia ale nie daję za wygraną i mój R się odzywa i się przyznaje do winy, w ogóle to inaczej teraz jest jak się pokłócimy, potrafimy pogadać:D jednak takie zawzięcie w sobie ma swoje dobre strony:D

Kinga no tak czasem trzeba ale wez tak wytrzymaj ja bym nie dala rady bo zaraz zaczelabym sie smiac z tego hehe:p

Patrycja masz racje ze czasem lepiej pomilczec tylko jak to zrobic?ja chyba nie potrafie bo mnie szlag trafia jak on milczy

cornelka to siadasz na forum i masz swiety spokoj ;) albo film wlaczasz ogladasz i nie obchodzi cie reszta :D

kolia masakra....od 7 miesiaca mleko krowie? szok normalnie.....

ja i M. jestesmy tak samo zawzieci hehe ciezko okreslic ktore bardziej.... ;P ja z krwi goralka on kurp...niezle powiazanie :D

reklama
Do góry