reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

Anijka super masz, że rodzina i Twój TŻ tak zareagowali. U mnie było całkiem na odwrót :-( Chłopak się wypiął i chciał bym usunęła, rodzina średnio zareagowała. Gdy powiedziałam mojemu, pierwsze o co się zapytał, to co chcę z tym zrobić :baffled: Najważniejsze mieć wsparcie w bliskich osobach :tak: Teraz pewnie jest zadowolony, że poroniłam. :baffled::baffled:
Patrycja zawsze jest możliwość bycia w ciąży, zrób test to będziesz wiedzieć ;-) hormony na pewno wtedy szaleją. Slyszałam, że po poronieniu łatwiej się postarać.
Niunia niezla aparatka z Ciebie byla :-D też mam taką koleżankę, co uciekała na imprezy. Teraz się trochę ustatkowała. Dzidziuś na pewno odmieni sporo :tak:
Dziewczyny cieszcie się, że możecie starać się o maleństwo. Ja jak na razie staram się nie odzywać do swojego byłego, chociaż jest trudno. Staram się jak na razie myśleć o przeprowadzce i szukaniu nowej pracy.

reklama
Tak tylko pytam, bo mam teraz takie dziwne objawy jak podczas tamtej ciąży. Ale faktycznie mogą hormony szaleć i myśl o pragnieniu dziecka wprawia mnie w dostrzeganie tego czego chce dostrzec.

Elisse nie daj się! nie odzywaj się do niego, przecież tyle przez niego wycierpiałaś - niech ta myśl Cię odpędzi od pisania do niego czy chęci zadzwonienia. Skup się na dniu dzisiejszym i ciesz się nim:)

Ja dzisiaj właśnie wysłałam CV w miejsce pracy. Trzymajcie kciuki by mnie przyjęli:)

Elisse Kochana wiem, czytałam.. To straszne, naprawdę :-( Nie był tzn nie jest dojrzały na dziecko.. To przykre, bo jeszcze przez niego straciłaś swoje maleństwo:-( Ale ułoży Ci się kochana, nie martw się ;-) Byle nie z takim człowiekiem jak on :no:
Trzymam kciuki Patrycja ;)

elisse nie daj sie! nie jest tego wart....glupek wrrrrr.....a jak u ciebie z samopoczuciem?

anijka ja to juz nieco blizej jestem tych nastu lat moich dzieci heheheh kurna za 2 lata igor idzie do szkoly :O masakra normalnie ;D a jak zacznie mi dziewuchy przyprowadzac do domu to dopiero bedzie ciekawie! juz ja je pogonie gdzie pieprz rosnie...syneczek mamusi ;P

ja wlasnie skonczylam 3cia lampke szampana...i humorek dopisuje...moze jeszcze jakies winko otworze i pojde lulu hehehe ;)

Jak to za 2 lata? Przecież w wieku 7 lat się idzie do 1 klasy :blink: hahaha taa.. Będziesz je wyganiać miotłą :-D
Zazdroszczę, ja abstynecja teraz jeszcze 3 miesiące ;-)
A Kinga jak długo karmiłaś piersią? :blink:

poszalalyscie dzisiaj myslalam ze juz nigdy nie dojde do ostatniego wpisu::p

Anijka moze poprostu zmien liceum inaczej patrza na osoby ktore maja dzieci moja kolezanka tez miala i przychodzila tylko na sprawdziany i kartkowki i dala jakos rade a nie mozesz zabrac papierow bo jestes nie letnia i musisz sie uczyc takze sadze ze to najlepsze wyjscie bedzie

Cannella moze warto test zrobic?

Patrycja nie wiem czy mozna ale kto wie kto wie moze akurat sie udalo:)

Elisse witaj ciesze sie ze wpadlas jak sie czujesz?i nie pisz do tego glupka ooo nie..

Kinga w samotnosci?hhehe:)

ja mam chwile bo moj spi bo dzis z moim bratem poszaleli i sobie wypili i nie moge go dobudzic do rana mam spokoj:p

nie wiem czy wszystko napisalam co chcialam bo tyle tego bylo ze hoho:)

Patrycja z tego co wiem do 3 miesiaca mozna miec okres ale nie wiem jak to wyglada co do zabiegu
Anijka juz teraz od 6 zerowka jest obowiazkowa a maja chodzic od 5
Elisse czytalam twoja historia, mialas pecha ze na niego trafila, nie odzywaj sie jak bedziesz sie lamac przypomni sobie co przez niego stracilas

cannella racja poczekaj :)

anijka ustawa o wczesniejszym rozpoczeciu nauki weszla i Igor bedzie pierwszym rocznikiem, ktory obowiazkowo bedzie musial isc jako 6latek do 1 klasy :) teraz rodzice maja jeszcze wybor.... czesc poslala 5latki do zerowki i 6latki do 1 klasy a czesc nie.... :) dlatego napisalam ze 2 lata, bo w pazdzierniku konczy 4 :D ja karmilam łucje 8,5 miesiaca...a igora 16 :) jak masz zamiar karmic naturalnie to jeszcze dluuugo sie niczego nei napijesz ;)

cornelka jakie w samotnosci heheh maz siedzial obok ;P

reklama
Kinga gadac juz czy nadal ciche dni?
Anijka dopuki nie przestaniesz karmic alkoholu zero bo maluszka upijesz:-p ja karmilam krotko wiec pierwsze piow w wigile wypilam:-p

Do góry