reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
Cannella jak to rozstałam co się stało????? to na pewno jakaś głupota ,myśmy sie juz se zobą z 30 razy roztsawalai a każde nasze rozstanie nie trwało dłuzej niz 15 min.

Cornellka własnie zapomniałysmy o Tobie!!jeszcze sie nam nie ujawniłaś.

Pokłóciliśmy się. Padło zbyt dużo słów. Miałam Wam nie mówić ... Robiłam dobrą minę do złej gry ale najwyraźniej mi się nie udało ... Starałam się ukryć sama przed sobą podły nastrój. Chciałam sama się oszukać.
Nie wiem co teraz będzie, nie wiem jak to zrobimy, żeby do siebie wrócić, nie wiem czy dzisiaj się spotkamy, czy porozmawiamy, nic już nie wiem ...

kurczę canella na pewno się ułoży zobaczysz:)) wszyscy faceci chyba teraz jakąś meską @ przechodzą.Kochana a kiedy to się stało??

Wczoraj wieczorem. Dużo razy już się rozstawaliśmy w przypływie emocji i w ogóle, zawsze wiedziałam, że zaraz do siebie wrócimy ale teraz? Teraz wszystko poszło w złym kierunku :(

Co wymyślec jak on zobaczy Was w moich znajomych? Nie chce żeby wiedział, że jesteście moimi forumowymi koleżankami, bo nie chce by wiedział, że pisze tutaj na forum ... Zaraz ciekawski będzie grzebał aż wygrzebie.

kurcze taki ciekawski jest,mój na pewno nie zauważy,a wyszperać nie wyszpera na pewno bo nigdzie nie napisane tam jest ,że na baby boom piszemy.Możesz powiedzieć,że np z kurnika nas znasz:D gramy razem w makao,albo coś.Albo z jakiegoś forum o woich zainteresowaniach czy cos:-):-)

cannellla przeciez nie musi wiedziec na jakim forum piszesz:) pomijajac znajomosc nicka twojego :) zawsze mozesz nas usunac....kochana no trzymam kciuki zeby wszystko poszlo w dobrym kierunku jednak!

reklama
Chodzi mi o nk .. Na bank zauważy :D A tu 3 dziewczyny z 3 różnych miast, każda z nas ma siebie w znajomych ... A cholera nie chce żeby zaczął szperac .. . Mojego nicku nie zna, nie wiem, że gdziekolwiek pisze, no tylko wizaż zna. Ale chyba wkręce mu o tym kurniku coś ... Dzięki za pomysł :* Mam nadzieje, że wszystko sie jakoś ułoży, bo jak nie to nie wiem co zrobie :(:(:(:(:(

Do góry