reklama
Cannella jak to rozstałam co się stało????? to na pewno jakaś głupota ,myśmy sie juz se zobą z 30 razy roztsawalai a każde nasze rozstanie nie trwało dłuzej niz 15 min.
Cornellka własnie zapomniałysmy o Tobie!!jeszcze sie nam nie ujawniłaś.
Cornellka własnie zapomniałysmy o Tobie!!jeszcze sie nam nie ujawniłaś.
Shiira
Mummy'10
Pokłóciliśmy się. Padło zbyt dużo słów. Miałam Wam nie mówić ... Robiłam dobrą minę do złej gry ale najwyraźniej mi się nie udało ... Starałam się ukryć sama przed sobą podły nastrój. Chciałam sama się oszukać.
Nie wiem co teraz będzie, nie wiem jak to zrobimy, żeby do siebie wrócić, nie wiem czy dzisiaj się spotkamy, czy porozmawiamy, nic już nie wiem ...
Nie wiem co teraz będzie, nie wiem jak to zrobimy, żeby do siebie wrócić, nie wiem czy dzisiaj się spotkamy, czy porozmawiamy, nic już nie wiem ...
kurcze taki ciekawski jest,mój na pewno nie zauważy,a wyszperać nie wyszpera na pewno bo nigdzie nie napisane tam jest ,że na baby boom piszemy.Możesz powiedzieć,że np z kurnika nas znasz
gramy razem w makao,albo coś.Albo z jakiegoś forum o woich zainteresowaniach czy cos:-):-)
reklama
Shiira
Mummy'10
Chodzi mi o nk .. Na bank zauważy
A tu 3 dziewczyny z 3 różnych miast, każda z nas ma siebie w znajomych ... A cholera nie chce żeby zaczął szperac .. . Mojego nicku nie zna, nie wiem, że gdziekolwiek pisze, no tylko wizaż zna. Ale chyba wkręce mu o tym kurniku coś ... Dzięki za pomysł :* Mam nadzieje, że wszystko sie jakoś ułoży, bo jak nie to nie wiem co zrobie 

Podziel się: