reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

Kochana na pewno się ułoży jestem tego pewna!!!!

A mi się kurcze telefon psuje.Mam nadzieje ,że jeszcze wytrwa z jakis miesiac bo narazie nie mam kasy na takie wydatki.Szmelc jeden!

Dobra dziewczyny ja lecę na obiadek,potem prasowanie i sprzatanie.

reklama
no jest taki ciekawski właśnie .. . Taka jego natura ;) Ja mu nie sprawdzam. nie mam takiej potrzeby. On mi tez nic nie sprawdza, ale jakoś nie chce żeby dziwnym trafem spojrzał na BB.
Nie moge się doczekac 17... Może przyjedzie ... Dzieki dziewczyny za słowa otuchy :* Kochane jesteście :*

jak mnie nie ma to tu glosno az nie nardarzam z nadrabianiem a jak jestem to cisza..

Canella pogodzicie sie my tyle razy zrywalismy i tyle razy wojna byla niesamowita a w ciaz jestemy razem raz lepiej miedzy nami raz gorzej ale zawsze razem:p

a z czym sie nie ujawnilam?wiecie ja bym chciala pelna anonimowosc miec a zreszta jak wy wszystkie takie sliczne to ja tym bardziej nie pokaze swoich fotek:pchyba ze jakies ladne sobie zrobie i wstawie hehe;p

cornelka a jak sobie zyczysz :) my sie znalazlysmy na nk :) skoro nie chcesz do nas dolaczyc to nie dolaczaj hehe :)

cannella odstaw sie ladnie i czekaj na swojego, zobaczysz, napewno bedzie dobrze. Chyba troche zazdrosny o Ciebie skoro tak sprawdza co? :)

nie to ze nie chce oj sama nie wiem:phehe

eh chyba lece na solarium bo dawno nie bylam chociaz nie chce mi sie isc fajnie by bylo gdyby samo przyszlo:p

Cannella wszystko będzie dobrze!!!! napewno dzisiaj przyjdzie i pogadacie :) glówka do góry ja ze swoim też się rozstawałam ale miłość jednak zwycięża. Nie ma innej opcji i musicie do siebie wrócić !!!!! dziewczyny mają racje z tym co piszą napewno będzie dobrze !!!! trzymam kciuki :*:*:*:*

Cornellka i Zosiek musicie się nam na NK ujawnić :D

cornelka to jak to z toba jest, chcesz czy nie? heheheh :D

patrycja a ty to chyba po test mialas leciec i do chlopaka? :D co ty tu robisz jeszcze :)

no ja się teraz pięknie :D malowanie, czesanie i w ogóle :D:D ale test muszę kupić tak żeby on nie widział bo jak będę to chce mu zrobić niespodziankę :) chociaż wątpie czy będę :(

reklama
jejus patrycja niemozliwa jestes! to sie pieknij i zaraz daj znac jak wyszedl test! pamietaj...nawet jak druga kreska wyszla by ci bardzo blada to znaczy ze jestes w ciazy heheh :) ja taka mialam druga ze ledwo ja bylo widac :D

Do góry