reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Chcę mieć dziecko...

Zosiek ja to mleko w zgrzewce kupuje bo z taka predkoscia idzie hehehe :)

dobra laski ide spac bo leb mi peka :| a jutro znow o 6 pobutka :( te dzieci nie maja litosci....

reklama
u mnie nikt mleka nie pija:p tzn ja nie pijam:p bo sama mieszkam:D heh:D może jednak czasem się cieszę,że nie mam dzieciaków:D jakbym miała rano wstawać:D nie wiem czy bym się obudziła:D

obudzilabys sie hehe nie mialabys wyjscia...o ile starszemu czasami moge wlaczyc bajki i kimac dalej tak z mloda juz niestety....za mala... :)

Sie nie odzywałam 2 dni łohoho :) Ale miałam niemiły i miły weekend :) Wczoraj byłam w wesołym miasteczku :D Świetnie było :D Straciłam cała kase ale nie żałuje - raz sie żyje :D

Zosiu brawo kochana ! On nie był Ciebie wart ... Główka do góry Słoneczko ;**

Kinga jesteś prześliczna !! ;) W ogóle inaczej sobie Ciebie wyobrażałam ... Nie myślałam, że taka ślicznota z Ciebie :D He he ale ja mam okropnie bujną wyobraźnie i każdą z Was wyobrażam sobie po swojemu :)

Cornelka a co u Ciebie? Jak tam @? Mam nadzieje, że nie dostałaś .. .

Matosia jeszcze toche i stresu nie będzie :D Bedą tylko miłe wpomnienia z wesela i pamiątka w postaci kasety :D

no boję się,że niestety bym się nie obudziła...straszny leń ze mnie i śpioch:)

Cannella:) a jak sobie mnie wyobrażasz?:D bo jestem ciekawa:)

Zosiu teraz już wiem, że jesteś jasną blondynka o niebieskich oczach :D Ale wyobrażałam sobie Ciebie jako smukłą dziewczynę o oliwkowej skórze, ciemnych pofalowanych, półdługich włosach i orzechowych oczach - he he he ta moja wyobraźnia zbyt bujna jest :D

Powiem Ci Cannella,że za taki wygląd bym się nie obraziła:D:D:D:D ale niestety:p wyglądam jak typowa......SZWEDKA:D:D:D kurcze...w piątek idę na imprezkę:) znalazłam na naszej klasie zdjęcia mojej koleżanki:) ma śliczną 2 miesięczną córeczkę:) prześliczną:) i przystojnego faceta:) zazdroszczę jej jak cholera:) widać jaka jest szczęśliwa, a do tego studiuje dziennie prawo:D

Zosia ja też zazdroszcze koleżankom, które mają już słodkie maleństwa i kochających mężów :D

Ostatnia edycja:
Canella to ja też się dołączam:-p Rzadko u Was bywam,ale może i mnie sobie jakoś wyobrażasz?:-p Bardzo jestem ciekawa;-)

Zosiek a co to za impreza?Może nie wrócisz z niej sam;-):tak:

reklama
Aniu rzadko u Nas bywasz więc może dlatego mam trudność z wyobrażeniem sobie Ciebie, ale na pocieszenie dodam, że Anie kojarzą mi się z anielskim wyglądem :D (Sama nie wiem czemu :p) Czyli jak dla mnie masz blond włosy, jesteś malutka i drobniutka :D

Najlepiej chyba to wyobraziłam sobie Cornelke!
Cornelka dla mnie jest złotowłosą pieknością, wcieleniem anioła o oczach koloru morza :D Jasną skórą i filigranową sylwetką ;] he he :p

Ale mam wyobraźnie co dziewczyny? :D

Ostatnia edycja:
Do góry