reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

cornelka wiesz ona mi wytlumaczyla to tak, ze zapalenie jest tak duze, ze nie mozna okreslic w jakiej grupie sie znajduje, ech juz sama nie wiem czy jej wierzyc :(

reklama
zaczela juz leczenie od dzis biore leki :) ech sama juz nie wiem, troche mi szkoda bo ona cala ciaze mi przeprowadzila i strasznie ja lubie a tu taka wtopa :(

mozesz to skonsultowac z innym dla pewnosci ja bylam u 3 az w koncu trafilam do jedzy ale mi wyleczyla znala sie chociaz na rzeczy

Cannella zobaczymy jutro:)

Witam ponownie :-) ale wieści mnie spotykają :-D
Cannella trzymam kciuki za poniedziałek, też pewnie bym czekała jak najdłużej, ponieważ nie chciałabym widzieć negatywnego testu :no:
Matosia jak już masz przepisane leki, będzie coraz lepiej. Ja na przykład przez rok męczyłam się z nawracającym zapaleniem pęcherza. Urolog jak poszłam z wynikami, powiedział, że sobie z niego żarty robię :baffled: mam brać jakieś tabletki jak będzie nawracać i koniec :confused2: Mam jużawersję do lekarzy i jak sama nie znajdę przyczyny, to oni nawet palcem nie kiwną :szok: pewnie jakbym poszła prywatnie, to inna rozmowa by była przeprowadzona.
A ja dzisiaj nad jeziorkiem byłam ;-) i staram się choć trochę nie myśleć o tych moich objawach :zawstydzona/y: a jeszcze na dodatek ojciec mojego TŻ jest ginekologiem i pracuje też w szpitalu. Jakoś nie mam ochoty, aby moje problemy były poruszane u niego w rodzinie :no: i nie odważyłam się powiedzieć :eek:
Patrycja w jakim stylu podoba się suknia ślubna? Prosta czy może bardziej w stylu balowym? Kolor ecru też jest ładny :tak: a chcesz iść z welonem? Podobno ostatnio modne są tiary :-) taki piękny dzień będziesz miała, też tak chcę :rofl2::happy::laugh2:
A co do operacji, to w sumie już 3 narkozy w życiu miałam. Dwie, jak byłam dzieckiem i teraz operację nosa. Sama narkoza nie była zła, jedynie w nocy wymiotowałam. Ale moja wina, że pokusiłąm się na jedzenie śniadania - lepiej by było gdybym cały dzień nie jadła:tak: za to teraz jestem mega zadowolona i nie żałuję na pewno, mimo bólu i długiego czekania na efekt końcowy.

cornelka kurcze no mozesz masz racje zobacze co bedzie za te dwa tyg
canella hmm ciekawe ciekawe moze to bedzie fasolinka :D

E tam już fasolinka :) To nie mozliwe, nie możliwe żeby to mnie spotkało ..

Elisse jakie masz objawy? Ja o niczym nie wiem :(

canella zebys sie nei zdziwial :D trzymam kciuki
elisse widzisz problem u mnie polega na tym ze ja chodze prywatnie :( ech mam nadzieje ze jakos to bedzie kuracja trwa nieco ponad tydzien wiec nie az tak zle, wspolczuje ci tego zapalenia pecherza, ale slyszalam, ze jak sie raz czlowiek nabawi to juz do konca zycia bedzie mial problemy :( musisz o siebie mocniej dbac! :) opalilas sie cos nad tym jeziorkiem?

reklama
cannella co Ty gadasz dlaczego mialo by Ciebie to nie spotkac zdziwisz sie jak bedzie fasolka i tego Ci zycze cos czuje ze to ona:D

Elisse a ta operacja to na poprawe wygladu nosa?

Do góry