reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

ja nie chcę mieć prawdziwej naszej klasy, bo nie chcę,żeby jakieś głupie laski mi dupę obrabiały:p ale za to ja mogę wchodzić na konta innych:p foty wstawione:) tylko dwie:) figurkę pokaże jak cellulitu się pozbędę:)

Ostatnia edycja:
reklama
Zosiek a niech zazdroszcza Ci nie powinnas sie przejmowac i juz:)

wiecie co kupilam sobie ostatnio maslo kakaowe z ziaji i jest zawaliste do opalania polecam:p:D

cornelka musze zobaczyc w sklepie :)

zosiek przeciez mozesz miec galerie zamknieta na obcych i tylko wglad maja ci co chcesz zeby mieli :)

ciekawe co tam u patrycji.... :)

zosiek to ja jestem u innych dziewczyn w razie czego :D

Ostatnia edycja:
Hejka :) do mnie przed chwilą wpadł narzeczony przywiózł mi telefon,bo mój się psuje.Był 20 min a ja zdarzyłam się na niego wydrzeć ,potem sie popłakałam a na koncu byłam szczesliwa i wesoła jak nie wiem.ALe wkurzył mnie to fakt bo ubzdurał sobie wyjazd w góry w ten weekend.A mi to ni w ząb nie pasuje ,po pierwsze jutro mam rozmowe w sprawie pracy,po 2 moja mama odprawia urodziny i musze sprzatac bo ona całe dnie w pracy.po 3 nie mam kasy na takie wyjazdy.On mądry bo znalazł robotę w 1 dzień,ale to nie dziwota jak sie mieszka w miescie i do tego ma taki zawód-jest kucharzem,a ich jak wiadomo ciągle potrzeba.Mi jest trudno znaleźć tak szybko robotę.:dry::dry::baffled::baffled:no zobaczymy co wyniknie z jutrzejszej rozmowy.Po 4 w weekend są dni jego miasta i fajne zespoly grają.Wkurzył mnie bo on musi jechac i koniec,a to ze mnie nie pasuje się nie liczy.Staneło na tym ze narazie nigdzie nie jedziemy uff

Ciekawe co z Ptrycją i jej testem:)

Ostatnia edycja:
Mazia kolejne objawy kiedy minie tydzien bo ja chce juz wiedziec idz na ta bete chyba juz powinna wyjsc co nie?

Patrycja tak zajeta swoim facetem ze pewnie poznym wieczorem tu wpadnie i sie nie dowiem :(buuu

Kinga sliczne masz te zdjecia slubne po prostu bosko wygladasz a te Twoje slodziaki mm cudne Łucja podobna do mamusi:)

Ostatnia edycja:
Mieszkanko kupujemy w kwietniu 2011,a ślub zaplanowany na czerwiec 2011.Poczęcie dzidziusia w pierwszą owulację po ślubie. :) !!! Całuję ;*

reklama
Do góry