reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cesarskie cięcie Warszawa

reklama
Dzięki dziewczyny za rekomendacje. Na tyle na ile się teraz rozeznałam szpitale maja III stopnie referencyjności, III stopień to właśnie z patologia ciąży itp. Wiec wiadomo tam jest więcej cesarskich itp. Może znacie ale podsyłam ranking szpitali te których interesuje cesarskie to czerwony kolor dla dziewczyn co chcą naturalnie zielony i żółty jest wyznacznikiem - w pierwszej kolumnie Link do: Gdzie rodzić - wyszukiwarka: szpitale, porodówki - lokalizacje, opinie, oceny - mazowieckie - Warszawa

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja również miałam cesarkę, zabieg wykonywałam w Iatrosie wszystko trwało minuty i też podobnie jak Ty stresowałam się tym wszystkim, bardzo bałam się porodu, a wszystko trwało kilka minut i dzidzia była na świecie :) ja osobiście nie wyobrażam sobie rodzić siłami natury i mnie bardzo uspokajała sama myśl o tym że będę rodzić CC a nie SN. Najważniejsze to nie daj się zwariować swoim myślom ;)

Hej dziewczyny. Ja chce cc na życzenie. Orientujecie się czy w Warszawie jest w ogóle taka opcja i w jakim szpitalu ?

reklama
reklama
Do góry