Kasiula1431
Fanka BB :)
Witajcie mamusie. Nie chce krytyki.. interesuje mnie czy jest tu kobieta która załatwiła sobie cesarka w szpitalu w radomiu? Ile ją to kosztowało?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem 2 tyg po cc z wyboru za którą płaciłam i to były najlepiej wydane pieniądze w moim życiu. Pionizacja też nie była straszna, także to chyba zależy od człowieka dochodzenie do siebie. Ja wiem, że nie przetrwałabym snJa po okropnym porodzie sn marzylan o cc przy drugim dziecku. Zdecydowalam sie na znieczulenie zewnatrzoponowe i mialam wspanialy porod. Jezeli nie masz wskazan zdrowotnych do cc moze to byloby lepszym wyjsciem? Bedac w szpitalu obserwowalam dziewczyny w trakcie pionizacji itd. Nie chcialabym byc w ich skorze.... Ale to tylko taka luzna opinia,moze warta rozwazenia....
Mnie czeka 3 cc z racji wady szyjki..najbardziej sie boje znieczulenia:/...rodzilam 18 i 13 lat temu..teraz pewnie jest inaczejJestem 2 tyg po cc z wyboru za którą płaciłam i to były najlepiej wydane pieniądze w moim życiu. Pionizacja też nie była straszna, także to chyba zależy od człowieka dochodzenie do siebie. Ja wiem, że nie przetrwałabym sn
Znieczulenie nie było bolesne, chociaż anestezjolog nastraszył mnie że nie wie czy tak łatwo się wkłuje bo mam plecy jak sportowiec ale udało się za pierwszym razem dla mnie najgorszy psychicznie był moment jak znieczulenie zaczęło działać, a ja nie mogłam ruszać nogamiMnie czeka 3 cc z racji wady szyjki..najbardziej sie boje znieczulenia:/...rodzilam 18 i 13 lat temu..teraz pewnie jest inaczej
A ile cię kosztowała ccJestem 2 tyg po cc z wyboru za którą płaciłam i to były najlepiej wydane pieniądze w moim życiu. Pionizacja też nie była straszna, także to chyba zależy od człowieka dochodzenie do siebie. Ja wiem, że nie przetrwałabym sn
Zgadzam się! To najlepsza opcja.Jak chcesz za kasę to idź do prywatnego szpitala. Cesarka to ratowanie życia, w tym czasie może ktoś inny potrzebować.