reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Centrum Zdrowia Matki Polki ????

Jaska.JDM

Fanka BB :)
Mamusie jakie macie opinie na temat Centrum Zdrowia Matki Polki?

Oddział ginekologiczno-położniczy?
Poradnia ginekologiczno-położnicza?
Oddział neonatologii?
Personel? Sprzęt? Sale?
Ogólne wrażenia?
Opieka nad ciężarna i potem noworodkiem?
Odwiedziny rodziny- godziny itp?
Lekarze który najlepszy?
Badania prenatalne ?

Wszystko co powinnam wiedzieć przed wizytą w poradni i ewentualnym pobytem na oddziale patologii ciąży i później porodówce?

Wady i zalety - prosze o jakieś informacje.

reklama
Tutaj moja wypowiedź :)
Screenshot_20191027-163241.jpeg
Screenshot_20191027-163245.jpeg

Jakie to są negatywne opinie? Ogólnie nie wymagałabym zbyt wiele jeśli chodzi o warunki,ale jeśli chodzi o opiekę to jest na wysokim poziomie,a zwłaszcza jeśli chodzi o dzieci. Moja córeczka urodziła się z wadą serca i zajęli się nią doskonale. Tak samo jak innymi dziećmi. Wiem teraz,że porodówka jest w remoncie,więc nie wiem jak obecnie tam wygląda bo remont się zaczął 2 dni po naszym wyjściu
Czyli ogólnie Matka Polka wydaje się ok.
Naczytałam się różnych opinii a mam lekarke z matki polki i mam zamiar tam rodzic
Trochę się stresuję tymi negatywnymi opiniami :(

Odnośnie opieki, głównie personelu który jets niemiły i opryskliwy
Ale też czego się spodziewać matka polka to duży szpital z pierwszym stopniem referencyjnosc
A ludzie zawsze znajdą coś do czego się można przyczepić zawsze komuś coś nie pasuje
Jakie to są negatywne opinie? Ogólnie nie wymagałabym zbyt wiele jeśli chodzi o warunki,ale jeśli chodzi o opiekę to jest na wysokim poziomie,a zwłaszcza jeśli chodzi o dzieci. Moja córeczka urodziła się z wadą serca i zajęli się nią doskonale. Tak samo jak innymi dziećmi. Wiem teraz,że porodówka jest w remoncie,więc nie wiem jak obecnie tam wygląda bo remont się zaczął 2 dni po naszym wyjściu

Matka polka ma 3 stopień.
Każdy może mieć gorszy dzień, wiadomo są też takie pielęgniarki,które mają muchy w nosie,ale troszczą się o pacjenta, byłam tam 8 dni,a moje dziecko dwa tygodnie prawie i mogę z czystym sercem powiedzieć,że robią co mogą i co do nich należy.
Odnośnie opieki, głównie personelu który jets niemiły i opryskliwy
Ale też czego się spodziewać matka polka to duży szpital z pierwszym stopniem referencyjnosc
A ludzie zawsze znajdą coś do czego się można przyczepić zawsze komuś coś nie pasuje

reklama
Do góry