reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bydgoszcz Szpital Biziela

ginekolog mówił , że poród bliźniaczy może byc jeszcze w jednym szpitalu....w sierpniu zapytam w jakim i może bedzie tam możliwe znieczulenie...

w Bizielu pewnie cc na życzenie nie wchodzi w gre....

nie rozumiem niby wielkie miasto, a nic nie mozna - w Tucholi zapłacisz masz wszytko , znieczulenie ,cc, położna , lekarza , pokój ....nie wiem po jakiego grzyba mam rodzic w Bydgoszczy

reklama
A ile kosztuje cc w Tucholi? Tak na przyszłość pytam, bo drugi raz tego horroru nie przeżyję...

Nie wiem ile sie tych wkładek należy w Bizielu ale ja na drugi dzień używałam swoich bo te szpitalne są nie wygodne - długie, wystają z tyłu, zwijają sie i przeciekają. Najlepsze są z Belli - pieluchy dla dzieci.

Ostatnia edycja:
akbar na cc można umówić się z lekarzem w Szubinie. Do lekarza chodzisz w Bydgoszczy a w Szubinie sam poród. Szpital tamtejszy całkiem ok.

Zzo w Dwójce kosztuje ( w grudniu) 500 zł. Wiem bo siostra rodziła ze znieczuleniem. Z tym że nie jest to do końca tak piekna sprawa........wkłucie zakłada anestezjolog i np. siorka czekała na zzo 3 godziny bo wszyscy znieczulacze byli przy cc :no:. Więc bolało...........podali jej w ostatniej chwili bo tylko do 4 cm rozwarcia musi być wkłucie i 1 dawka. Za te 500 zł masz dawek do woli. Ale ona dostała tylko 1 bo już miała skurcze parte i jej położna nie zgodziła sie na kolejną, bo to cholernie "zwalnia" akcję porodową .

A cc na życzenie..................w Gdańsku w prywatnej klinice kosztuje 7.000 zł. To koszt zabiegu i pobytu matki i dziecka.

Renifer ale się zdziwiłam :eek: z tym zzo. Jak ja rodziłam to tez było odpłatne. A ty tak po prostu powiedziałaś, że chcesz czy twój lekarz ci podał na zyczenie ???

W szpitalu w Szubinie też byłam i bardzo mi sie podobało. Takie kameralne warunki. Niestety z astmą nie mogłam.
Jeżeli zzo zwalnia akcję porodową to nie dla mnie bo u mnie był straszny problem z odpowiednim rozwarciem. Pewnie cc wchodzi w grę... Ale 7 tys. - kurcze kiepsko... Może przez 3 lata uzbieram... :blink:

jezeli dobrze pamietam w Tucholi koszt to 3 tys ale nie jestem pewna, znieczulenie 450 zł , położna chyba 200, pokój z łazienką z dodatkowym łużkiem dla męza 100 za dobe,

JJ - znieczulenie było na moje życzenie... moja gina, która prowadziła mi ciążę a pracowała w 2 mówiła ze zzo jest za darmo, wiec ja poprosiłam podczas rodzenia i dość szybko dostałam...

reklama
Do góry