reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
zajaczek siedzi w ukryciu :p ma w d... ten snieg ;)

jajeczka poswiecone, obiad u rodzicow zaliczony, ale najchetniej caly dzien bym pod kocem przelezala... tak sie dziwnie czuje... mam nadzieje ze to zwiastun szybkiego rozpakowania:p hehe

Aga ...tego Ci życzymy:-), by poszło szybko i sprawnie;-0.

Jeeeesssooooo znowu pada i zimno....normalnie mnie już trafia....jak ja nienawidze marznąc...w depreche jakąs pogodową zaczynam wpadać:-(

Hejka.
Ja już na nogach. Jak widać mój organizm jeszcze nie przyswoił wiedzy na temat przestawienia czasu na letni:dry:. LEEEETNI:crazy::dry: Reszta rodzinki jeszcze kima.
W ramach śmigusa pójdziemy się chyba wytarzać w śniegu:crazy::angry:

Obżarta jestem niesamowicie. Kupa jedzenia jeszcze została. Trzeba się będzie ostro za siebie wziąć po takim obżarstwie.:baffled:

Witam po światecznie;-)

Ja dzisiaj z dwójką w domu buuu. M wziął nasz samochód i dziadek miał młodego zawieźć do przedszkola. Przed chwilą dzwonił, że źle się czuje
:hmm:. Miejmy nadzieję, że to tylko dzisiaj tak.

Idę jakąś kawę zrobić.

Rowniez witam po swiatecznie;)...dobrze ze juz koniec,dosc siedzenia,jedzenia i picia...ja dzisiaj z trojka bo mam chrzesniaczke,niby tylko dwa dni a czlowiek taki leniwy;/.

Jak tam zajaczki,dzieciaki zadowolone?? Moje bardzo:)

reklama
melduje sie nadal 2w1 :(
czuje sie ok, dzisiaj wizyta u lekarza wszystko ok, musze jutro badania zrobic watrobowe bo podejrzewa cholestaze ... w piatek kolejna wizyta.

ja dzisiaj jeszcze zaliczylam konsultacje:) i to ze pobiegalam troche mi humor poprawiło :)

nie szuka któraś z Was fotelika takiego 9-25 kg ? chce sprzedać po Adamie nie ma juz miejsca w piwnicy na wszystko :) hehe

Do góry