reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Oj Kasiulka współczuję choró, ja mam cichą nadzieję że sezon chorobowy się już kończy ale patrząc na tą szarość za oknem to sama nie wiem.
Izka byliśmy w Kołobrzegu
Dziewczyny czy robiłyście kiedyś mazurki na święta? Ja mam ochotę zrobić ale nie mam sprawdzonego przepisu:shocked2:

reklama
Niestety,u nas dalej chorobowo,Wiki tez na anty,zawalone gardlo,echh az nie chce mi sie gadac;(...maly daje czadu juz czwarta noc,kiedy ten katar mu zejdzie,ratunku!!!

Mucha,ja nie pomoge,nigdy nie robilam sama..

Muszka w temacie mazurka nie mam nic do powiedzenia :zawstydzona/y: a Kołobrzegu zazdraszczam, bo nie znam tego miasta. Pewnie dlatego, że nie lubie tłoku podczas wypoczynku ;-)

Zdrówka dla Wszystkich chorowitków, pogoda sprzyja takiemu stanu a obiecywali ciepłe swięta i co???
Zmarzłam dziś strasznie a do tego buty przemokły, autko mnie ochlapało i deszcz przepłukał ciuszki :-)

„MAMA Z OBIEKTYWEM”
11 kwietnia na godz. 11:00 zapraszamy mamy które mają ochotę... podszkolić swoje umiejętności „foto”, na spotkanie z Panem Marianem Mrozińskim, fotografem

Chętnie bym się wybrała na to spotkanie :-) Miałam okazje poznać p. Mariana i z tego co kojarze to fotografia dziecięca nie jest chyba jego profesją a raczej produkty, akty... ;-)

:-) Miałam okazje poznać p. Mariana i z tego co kojarze to fotografia dziecięca nie jest chyba jego profesją a raczej produkty, akty... ;-)

No dlatego zaprasza mamy a nie mamy i dzieci:-D.
A ja właśnie wróciłam od sis i mam świeżą farbę na włosach i pomalowane pazurki normalnie jak na mnie to jest już szczyt szczytów. Izka co do tłumów to o tej porze roku jest super luz tylko miejscowi i trochę sąsiadów z Niemiec. A jak jest latem to nie wiem ale myślę że masakrycznie:no:

Z tego co ja czytałam to było, zeby zabrać dzieci jako modele.

Ja za to byłam dzisiaj na warsztatach tańca. Zapisałam Ewe i poszłam z nią, a potem sama tez tańczyłam. Temat to "świadomośc własnego ciała" i powiem Wam, że czuje moje ciało - oj czuje. Ciekawe czy jutro dam radę wstać z łózka :-).

Mazurków nigdy nie robiłam, ale tez chce się skusic. My zrobimy ciasto kruche i na to jakies kremy, moze budyn plus ozdoby. Taka mam przynajmniej koncepcje.

Izka co do tłumów to o tej porze roku jest super luz tylko miejscowi i trochę sąsiadów z Niemiec. A jak jest latem to nie wiem ale myślę że masakrycznie:no:

Latem nie jest źle. To duże miasto z dużą, szeroką plażą....nie ma ścisku. Kocyki daleko od siebie. Jedynie w okolicy mola i Bałtyku (hotel) jest większa ściskawka :). Tłumnie na deptaku ale nie dramatycznie.....lubię Kołobrzeg latem, bo np. we Władysławowie to jest masakra :cool2:.

Kasiulka współczuję chorób.....jak dobrze tfu, tfu, że moje nie chorują aż tak. Katar to nasza specjalność i oby tak zostało do 18 roku życia :rofl2: Zdrówka.

My preferujemy małe wioseczki na wypoczynek np. Rogowo, Piaski czy Wicie, najlepiej kilka domków i mały sklepik ;-)

Madzia, warsztaty tańca to pewnie fajna sprawa, ja zastanawiam się aby gdzieś na jakies ćwiczenia się zapisać tylko czasu brakuje nawet na zapisanie to co ja mysle o chodzeniu :-D

Cześć dziewczyny :-)

ja tu ostatnio podczytuje ale nie pisuej bo czasu brak... :-(

Kasiulak zdrówka dla dzieciaczków!!! ale sie ich te choróbska trzymają!!!!!

Fajna sprawa z tym "fotografowanie" i chętnie bym, poszła no ale środek tygodnia i ta godzina mnie odrazu eliminuje...

U nas odpukac ze zdrówkiem Olka ok. Nie choruje (oby tak zostało!) jednak ze mna kiszka... plecy nie dają o sobei zapomniec mimo leków.. miałam miec rezonans ale gdzie tam!!! Taka klaustrofobia, że myślalam, że zejdę na amen.. a wjechałam do tego ustrojstwa tylko głowa i do połowy klatki piersiowej.. Z nerwów i stresu dostalam jakiś pręgów na szyi i mi podziękowali. Wczoraj byłam u neurologa i dostałam skeirowanie na tomograf...

Babeczki jakbym już nei zaglądnęła to spokojny, ciepłych świąt Wam życzę:-)

reklama
mazurka nie robilam i nie pomoge ;(

p.Marian - glownie produkty , akty tez ale tu chodzi bardziej porady dla mam takie podstawy wiec jego wiedza bedzie wystarczajaca no i druga sprawa inny fotograf chetny sie nie znalazl a p. marian jest po 60 i ma czas :)

nad morzem rokrocznie Darłowo i ewentualnie wladek :)
W gory do Zakopca :)

Do góry