reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
hej,

do mnie nie ;).....

Witam się i zmykam, bo dziś w papierach siedzę, żebym mogła jeszcze wyjechać....a 20 tuż, tuż....

do potem

Jejkuś dziewczyny nie mam siły normalnie na nic :-(
Ale jutro mąz zabiera mnie do KFC i na zakupy :-)Już się doczekać nie mogę :tak:

JJ ale zleciało - jeszcze cie pamiętam z małym brzuszkiem a tu już za chwile maleństwo się pojawi. Jak ten czas pędzi.

Ja z dziećmi bardzo często plażuje na Wyspie Młyńskiej. Bierzemy reklamówkę foremek i bawimy się w piachu morskim. Jak idę gdzie indziej to mały się buntuje, że za mało piasku :D

Witajcie..Ja po dzialeczce u Kaski..a 25 jade na wczasy do mojego CHŁAPOWA i potrzebuje pozyczyc od kogos wózek parasolkę...Prosze o kontakt jak któras ma;)

Macham po koszmarnym tygodniu w pracy i zamiast relaksować się w weekend za miastem siedze z córcią w domu bo chora :-( w piatek wrociła do domu z 39 stopniami i czekam co dalej...

hej,

ano zleciało, zleciało....nawet sama nie wiem kiedy :eek: Jak już się ma dziecko a do tego praca i dom to normalnie nie ma czasu na nudę :-D. Czasami to się łapałam na tym, że sama nie wiedziałam, który to tydzień ciąży........a brzuszek już nie jest malutki.....ma 99 cm w pępku......:happy:

Iza mam nadzieję, że to tylko chwilowa niedyspozycja córci :no:.....ja bardzo nie lubię choróbsk latem, bo pogoda piękna a bidulki muszą garaować w domu.

My też jeździmy na Wyspę....ale to wieczorkiem tak ok. 18. Fran albo zalicza plac albo się bawi lub gra z tatą w piłę na plaży. Ja się wyleguję na ławeczce....do tego lodzik lub goferek......a propos.....Sowa ma nowy smak lodów "słony karmel" normalnie pyyyyyychhhhhha....polecam.....

reklama
Mnnn słony karmel brzmi interesująco chociaż nie jestem entuzjastką lodów od sowy. My też czasami nawiedzamy wyspę ale musimy być we dwoje bo ja sama to nie jestem w stanie w tym tłumie dzieciaczków upilnować dwójki.
JJ zazdroszczę tobie troszkę tego małego cudu, dla mnie taki malutki człowiek jest fascynujący, wogóle najpiękniej wspominam właśnie niemowlęctwo i okres urlopu macierzyńskiego.

Do góry