reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
olji- Aga ma te same godziny :mad: Dziś o 3.30 pokazywala na TV i mówiła: ciem to (chcę to) bo co rano włączamy jej TT. A jak jej dziś A. mówił, że ma spać, to z nim dyskutowała: aaa tam....

olji pisze:
aaa, natalya - a cio ty studiujesz,bo wspominala sze studiujesz,nie?
transport i logistyka, z tym ze to jest na ekonomii i raczej w tym kierunku sa przedmioty..a puzniej chce robic specjalizacja logistyka, w kazdym razie jestem zadowolona, bo mialam przerwe po maturze i bardzo dobrze bo nie wiedzialam co wybrac, a teraz wiem ze to jest to co chce robic

Wypuściłam się tylko na 5 minut do Galerii ... Umówiłam się z mężem, że poczekam na niego popijając kawę ... Tylko tam na przeciwko Nescafe jest sklep z ciuszkami dla dzieci firmy "Wójcik".. No i kilka do mnie przemówiło, na dodatek były przecenione więc wyrzutów sumienia nie mam tylko konto trochę uszczuplone:). A sweterek o ten:
179428.jpg

już od jakiegoś czasu do mnie mówił :). Chyba jeszcze kilka razy ten sklep odwiedzę. Chociaż chwilowo nie mam odwagi kupować ciuszków wybitnie dla dziewczynki, jakoś nie jestem do końca pewna czy to będzie ona :).

Śliczny! Były w większych rozmiarach? Tak na moja Julę? ;D
Zawsze omijam ten sklep ze względu na powalające ceny, ale jak była jakaś przecena, to może być nawet ciekawie ;D

olji pisze:
aja wlasnei zaliczylam kolejny film, mr i mrs smith - smieszyny lepszy od bonda
bo ja maniak filmowy jestem, moz ektoras z was tez tak ma??? bo ja szukam kogos coby si epowymienica filmami ;D

Olji....ja mam w domu takiego maniaka.......mamy około 100 filmów...i 30 bajek...więc jeżeli jesteś chętna to mogę Ci e-mail`em wysłać listę... ;D

Aldik pisze:
olji- Aga ma te same godziny :mad: Dziś o 3.30 pokazywala na TV i mówiła: ciem to (chcę to) bo co rano włączamy jej TT. A jak jej dziś A. mówił, że ma spać, to z nim dyskutowała: aaa tam....

Aldik...skąd ja to znam....Dżizes ...ostatnio jestem wykończona dwie noce z rzędu Weronika budziła się ze środy na czwartek 2.30....a dzisiejszej nocy 2.15....i nie chciała jeść tylko...gadać...normalnie porażka....Wasze to pewnie chociaż same się pobawią....a moja...hhhmmm wzięliśmy ją do Naszego łóżka...dostała smoka...i oczywiście ryk...bo leżeć...nie...tylko siedzieć....ale oczywiście nie sama tylko z którymś z rodziców....a ja poprostu oczu otworzyc nie mogłam....ten skubanek ostatnio mało mi śpi w dzien i na dodatek w nocy też nie chce....qrcze nie wiem co jej się stało...ale liczę ,że to minie...może znowu zęby....??? cholera kiedy ja się wyśpię...kiedy to się skończy???..uufff... jak nie kolki....to problem z zasypianiem przez zęby...teraz zasypia ok...ale się budzi....zupek jeść nie chce....i nawet z butli mleka nie chce....hhhmmmm nawet mojego....jestem uwiązana... :(....poraz pierwszy od urodzenia Weroniki...czuje się ...jak w klatce.... ::)

Ale...i tak ją kocham najbardziej na świecie...choć padam na ryjek... :p

aha GeHa....wtaj u Nas....masz śliczną córcię.....ale to pewnie po mamusi... ;D

Coś jeszcze chciałam napisac...ale zapomniałam... ;)

GeHa,witam serdecznie!!! ;D ;D ;D

asioczek, sweterek sliczny 8)
Kupiłam tam ostatnio dzinsy Samuelkowi,ale byłam pierwszy raz w tym sklepie i ceny rzeczywiscie mają kosmiczne........

Wronka te ostatnie dwie noce cos bylo chyba w powietrzu...Moja tez gadala, ok 2 i druga noc ok 4. Musialam ja zabrac do naszego pokoju bo tak glosno wyzywala ze Agatke by mi zbudzila. Lobuz maly. Jak rano napisalam to na wrzesniowkach to sie okazalo ze kilka dzieciaczkow tez gadalo w nocy i nie myslalo o spaniu. Ciekawe jak bedzie dzisiaj ::)

reklama
U mnie dzisiaj zapowiada się to samo....bo zapomniałam dodać,że zasypia o 20.00....a budzi sie już ok. 21....i raz chce znowu jść ( po godzinie ::)) a raz nie i płacze....i tak jest właśnie i teraz...obudziła się o 20.45... najpierw płacz....połozyłam ją 5 min. spokój...znowu to samo...cyc....znowu 5 min. spokój...i tak jest od dwóch nocy....a później ja zaśnie to pobudka ok. 1.000 na jedzonko....ale tez jakaś taka nie mrawa przy tym jest....no a ok. 2.15, 2.30...tak jak już pisałam... :(....normalnie schemat.... :(

Do góry