reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Jednak mam jutro wolne:tak::-) odwołali szkolenie, więc jeśli Madziara przeczytasz to dziś lub jutro to odezwij się:tak:
Ignaś już dostał pierwszy prezent roczkowy:baffled: mąż nie wytrzymał i kupił mu ogromną ciężarówę z wadera ( udźwig max 150kg):szok: i tak się biedny nią bawił że się uderzył pod oczkiem. Tak więc na zdjęciach z urodzinek będzie miał śliwę pod okiem:-(

reklama
Kasia S trzymaj sie kobitko, juz niedlugo zobaczysz dzidzie. Nie spiesz sie z tym wywolywaniem. Mi 3 dni wywolywali w 2 i tak mnie wymeczyli, ze musialam miec cesarke, bo juz sztywna prawie bylam (mialam 3 oksytcyny, cewnik na rozwarcie, przebity pecherz i nic- rozwarcie sie nie robilo). Czekaj na sily natury:-)

kasia_s witaj!! współczuje końcówki ciązy... ja strrrrrrasznie marudziłam (dziewczyny to mogą potwierdzic:happy2::-p) ; po prostu byłam nieznosna...
pierwszy poród przed Tobą?? gdzie rodzisz??
mi dzień przed terminem odeszły wody i całe szczescie bo nie wiem jak bym dłuze wytrzymała...

a my dzis byliśmy w ciechocinku na teżniach... i powiem Wam ze przeżyłam horror... nie przewidziałam tego, ze małemu tez sie w nosie rozrzedzi... poszliśmy z nim z 2 km albo i lepiej w jedną strone, zapchał mu sie nos i włączył syrene, ale nie byle jaką... ani w wózku ani na rekach sie nie mógł uspokoic... ludzie to na nas patrzyli jak na ufo, ja myślałam ze sie pod ziemie zapadne... zawróciliśmy wiec ale i tak było ok 40 min drogi przed nami... drogi usłanej krzykiem , przepraszam: wrzaskiem naszego dziecka.... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dopiero padł jak doszlismy do samochodu...

normalnie tak sie zrelaksowałam ze szok...

Madziara,

to czytam, ze utalentowane gwiazdy Ci rosną :-) gratuluję pociech ;-)

Soppana,

zrób fotkę tego dzwigu :tak: to musi być duuży sprzęt ...
a szynkę też ze świnki zrobiliscie ? poproszę 1 plaster wielki :-D;-)

Nowej Kolezance zycze szybkiego rozwiazania i jak najmniej interwencji przy wywolywaniu , 3mam kciuki ;-)

Renifer,

faktycznie, to nie wypoczeliscie.

A my dzisiaj bylismy u mojego brata na obiedzie urodzinowym i Igus grzecznie dzisiaj bawil sie z cala rodziną i troszke pospacerowalismy przy pieknej pogodzie :happy2:

no to weekend sie konczy i do pracy buuuu :baffled:

słodkich snow

dziewczyny, gdzie najlepiej nad morze?

no właśnie, ja też bym chciała poznać jakieś miejsce z polecenia, gdzie z dzieciaczkiem można pojechać ...

ja mogę polecić w Kołobrzegu sanatorium Bałtyk, byliśmy tam na weekend w maju zeszłego roku w ramach promocji, z tym że pobyt podrożał troszkę i już tam chyba narazie nie pojedziemy ;-) ale właśnie było tam bardzo dużo ludzi z malutkimi dziećmi :tak:

Niestety Soppana dopiero teraz przeczytałam, a juz dzisiaj się tyle nachodziłam ze nie mam sił. Więc jak ci pasuje to umówmy się jednak na jutro.

Wykorzystaliśmy pogodę i byliśmy bardzo długo na dworze. Taka pogoda mogłaby juz zostać.

Kasiu doczekasz sie. Widać dzidziuś jeszcze nie gotowy aby ujrzeć mamusie :)

reklama
Do góry