reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Moja koleżanka jest bardzo zadowolona bo ta lekarka konkretnie i szybko zadziałała. Zleciła odpowiednie badania, zapisała leki i po dwóch miesiącach bach, jest ciąża. Wcześniej chodziła do innego i ten kazał po prostu próbować do skutku. U niej okazało się tsh za wysokie.
A Ty robiłaś już jakieś badania?

reklama
Tak, zrobiłam bardzo dużo badań...na tarczycę leczę się już ponad 3 lata i w obydwu przypadkach nie ona zawiniła. U mnie problemem jest immunologia i problemy z zakrzepicą. Ja nie miałam nigdy problemu z zajściem, utrzymanie ciąży to problem, a właściwie to że one obumierają, że organizm mój je zabijał to był problem.

Rozumiem. Bardzo mi przykro że masz taki problem. :( Pocieszające jest to że masz już córeczkę. Naprawdę trzymam mocno za Ciebie kciuki!

Ja to czasem, jak jestem już mocno zmęczona, patrzę na małżeństwa bez dzieci i trochę im zazdroszczę: tego czasu wolnego, ciszy, spokoju... Ale zaraz potem myślę sobie że nie wiadomo jak to z ich perspektywy wygląda. Może oni cierpią bo na przykład nie mogą mieć dzieci. I wtedy przypominam sobie że moje dzieci to mój sens i największa radość. :)

Ale Bydgoszcz ucichła:(

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

reklama
Ja też zaglądam...

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji4]

U mnie roznie bywa z czasem i z pisaniem na forum , w pierwszej ciazy- w sumie 10 lat temu tez bylam na babyboomie ( w grupie razniej[emoji4]) ale teraz to nie nadazam na dziewczynami haha no coz starosc nie radosc.

Piszcie dziewczyny, piszcie zebym tu tez nie mogla ogarnac [emoji6]

f2w3rjjglpt9ysc9.png

Do góry