reklama
maryliese
Fanka BB :)
Gabiś mi też przykro, właściwie to ciężko coś powiedzieć podtrzymującego na duchu żeby nie zostało źle odebrane... mam nadzieję, że będzie dobrze następnym razem.
Ja mam 26 lat i jestem w pierwszej ciąży w 16tygodniu
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam 26 lat i jestem w pierwszej ciąży w 16tygodniu
maryliese
Ja sobie jakoś radzę, pewnie rany w sercu pozostaną na zawsze, ale najbardziej bolały słowa "koleżanek" z pracy które komentowały że najpierw wzięłam 2 m-ce urlopu po poronieniu a po drugim chciałam wszystko ukryć, żadnego zwolnienia od gina, po zabiegu do pracy a i tak wredna małpa po 50tce widząc wniosek do ubezpieczenia o wypłatę odszkodowania latała po pokojachi komentowała jak ja szybko zaszłam w drugą ciążę po poronieniu....szkoda gadać. Teraz mam wrażenie że mam gruby pancerz., może czasem jestem niegrzeczna ale nie pozwalam już sobie na pewne rzeczy.
Maryliese - chodzi o objawy że się źle czujesz? Byle do przodu Kochana, byle do przodu.
Kto prowadzi Wasze ciąże/ jest Waszym lekarzem gin?
Maryliese - chodzi o objawy że się źle czujesz? Byle do przodu Kochana, byle do przodu.
Kto prowadzi Wasze ciąże/ jest Waszym lekarzem gin?
maryliese
Niestety bardzo źle przeżywam ciążę, mam wiele uciążliwych objawów, które nie odpuściły w drugim trymestrze... a najgorsze jest to, że nie jestem psychicznie przygotowana na to co się dzieje z moim ciałem, no czuję się jakbym była conajmniej inwalidą, i te wahania nastroju, wkurza mnie to, że nie mogę nad tym zapanować
mehle
Niestety bardzo źle przeżywam ciążę, mam wiele uciążliwych objawów, które nie odpuściły w drugim trymestrze... a najgorsze jest to, że nie jestem psychicznie przygotowana na to co się dzieje z moim ciałem, no czuję się jakbym była conajmniej inwalidą, i te wahania nastroju, wkurza mnie to, że nie mogę nad tym zapanować
Przykro mi że się tak czujesz ale bądź pewna że to wszystko minie. Wiem bo samej też nie było mi łatwo w obu ciążach. A dziś jestem najszczęśliwszą mamą dwóch dziewczynek. A więc głowa do góry!
mehle
Gabiś wiem coś o głupich komentarzach w pracy... Ale nie warto się przejmować ludźmi. Walcz o swoje szczęście a ja jestem pewna że w końcu zostaniesz podwójną mamą.
Moja koleżanka też dwa razy poroniła i w końcu poszła na wizytę do doktor Kłyszejko-Molskiej. Ona przyjmuje w Osielsku. Koleżanka bardzo zadowolona i co najważniejsze wreszcie jest w szcześliwej ciąży.
Moja koleżanka też dwa razy poroniła i w końcu poszła na wizytę do doktor Kłyszejko-Molskiej. Ona przyjmuje w Osielsku. Koleżanka bardzo zadowolona i co najważniejsze wreszcie jest w szcześliwej ciąży.
reklama
Moja mama kiedyś chodziła do prof. Kłyszejko jej ojca.
A ta lekarka dobra? Znalazła przyczynę poprzednich niepowodzeń?
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
A ta lekarka dobra? Znalazła przyczynę poprzednich niepowodzeń?
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom