reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Hejka

Daniel jeszcze w domu, ale kropki już mu poschodziły prawie. Jedna w buzi jeszcze się wygaja i widać na stopie, że coś tam było. A tak już jest ok. Wczoraj nawet test chipsów zrobiłam
:-D. Nic mu nie doskwierało w buzi. Szybko poszło. Od zauważenia pierwszych kropek które wzięłam początkowo za afty w buzi tydzień minął. Jutro dam go już do przedszkola bo wytrzymać nie idzie! Nic nie mogę zrobić w domu! Łobuz jeden! :wściekła/y:

Młody miał na jednej stopie 3 kropki a tak koniczyny były przez choróbsko pominięte, więc liczę, że paznokcie zostaną na miejscu. Aga a tak z ciekawości, Jak paluszki w tym czasie? Nie bolały? Nie były bardziej wrażliwe czy narażone na czynniki zewnętrzne te miejsca, w których normalnie by był paznokieć? Normalnie mógł założyć skarpetki, buty? I to tak zeszło z dnia na dzień, czy widać było wcześniej, że coś się kroi?

Wcześniej, znaczy w erze bezdzieciowej:-p to w kuchni też raczej rzadko przebywałam. Teraz więcej, dużo więcej. Przetworów nie robię tylko dlatego, ze nie mam gdzie tego trzymać:-(. Nie mamy tu piwnic. A tak to już bym miała ze setkę słoików z ulubionym kompotem z czereśni!!!!!!! Mmmmmm

reklama
Witam

No i Daniel nadal w domu. W nocy miał biegunkę. Nie wiem czy to kolejny objaw choroby, przypadek, czy coś jeszcze innego! :wściekła/y: Zobaczymy jak będzie dzisiaj.

Znowu nic w domu nie porobię. Diabeł mały na nic nie pozwoli:-(

Niech ktoś zatrzyma czas plisssss !!!!

Krolcia to masz przekichane, zapewne ja niebawem dołączę do tych na l4 na dzieci :-(

Co do zapraw to ja tez troszku w tym roku zrobiłam, mam malinki, czereśnie, ogórki i jabłuszka wszystko oczywiście dla mojej gwiazdy haha bo ostatnio na kolacje nie zjada nic oprócz ogórka kiszonego. Oszaleje z tym jej apetytem!!

Krolcia - nic go nie bolalo, nawet nie czuł, moment wychodziły nowe ... nie bylo to uciazliwe dla niego ani dla mnie

Olcia - moje tez ogorkowe potwory male :)

a ja dzisiaj dwa placki utarłam ze sliwkami :p jeden dla nas jeden mamie zawioze:)

Witam w końcówce wakacji. Mam nadzieje że od 1 zacznie się tu ruch.
Dziewczyny mam dola moje dziecko malutkie ma już plan lekcji i nie ma odwrotu od szkoły :O

Witam

Spać nie mogłam. Budziłam sie co chwile i takie durnoty mi sie śniły :baffled:

Daniel w przedszkolu. Sam. Dziwnie tak rano było....

Na 10 Mateusz ma rozpoczęcie roku. Ściska mnie w żołądku... chociaż muszę przyznać, że teraz dużo mniej jak jeszcze w czerwcu. Chyba dotarło to w końcu do mojej mózgownicy:-D, że to już duży chłopiec.

I ja sie witam po wakacyjnej przerwie :-)!!!

Wakacje zlecialy zdecydowanie za szybko.ale wiadomo ze wszystko co dobre szybko sie konczy wiec bylo trzeba wrocic do rzeczywistosci w te okropne mury...toreb konca nie widac i ogarnac sie ciezko ale powoli do przodu.

Wczoraj zaliczylismy zakupy spodnie tenisowki wyprawka itd bo przeciez nic a nic kompletnie nie mielismy...na wstep co potrzeba to mamy ale to jeszcze nie koniec...

Rozpoczecie mamy na 11 a jutro Mati pierwszy dzien zaliczy a stresa mam mega a On nic :-p Wika sie cieszy ze w koncu do szkoly ;-) za miesiac dwa zmieni zdanie heh.

Aaa pochwale sie ze bede ciocia,kuzynka sie starali juz od dwoch lat,maja Oliwke 4,5 letnia i okazuje sie teraz ze ciaza blizniacza,zalamana bardzo ale ale powoli jej przechodzi...bedzie dobrze mowie...hmm

Witam nowe mamusie :-)

reklama
my dzisiaj na pelnym luzie, adam obudzil mnie dzisiaj w pelni ubrany i gotowy do przedszkola, nawet "mądrze" spakowal plecak :p niestety pobudkę zaliczyłam 6:30 a do przedszkola na 8:30 hehehe
wazne ze nadal mu sie podoba mimo przerwy :)
Dzisiaj przeszlo mi przez mysl że za rok o tej godzinie dwójke dzieci odstawie ... ehhh

za to z nowości zaczynamy za godzine treningi, ciekawe ja mu sie spodoba nowe miejsce, dzieci i trener :)

aby uczcic 1 wrzesnia napieklam pączków Ooo!!! ;) i sie objadamy dzisiaj :)

Pogoda do luftu :/

Do góry