reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Hejka

Daniel jeszcze w domu, ale kropki już mu poschodziły prawie. Jedna w buzi jeszcze się wygaja i widać na stopie, że coś tam było. A tak już jest ok. Wczoraj nawet test chipsów zrobiłam
:-D. Nic mu nie doskwierało w buzi. Szybko poszło. Od zauważenia pierwszych kropek które wzięłam początkowo za afty w buzi tydzień minął. Jutro dam go już do przedszkola bo wytrzymać nie idzie! Nic nie mogę zrobić w domu! Łobuz jeden! :wściekła/y:

Młody miał na jednej stopie 3 kropki a tak koniczyny były przez choróbsko pominięte, więc liczę, że paznokcie zostaną na miejscu. Aga a tak z ciekawości, Jak paluszki w tym czasie? Nie bolały? Nie były bardziej wrażliwe czy narażone na czynniki zewnętrzne te miejsca, w których normalnie by był paznokieć? Normalnie mógł założyć skarpetki, buty? I to tak zeszło z dnia na dzień, czy widać było wcześniej, że coś się kroi?

Wcześniej, znaczy w erze bezdzieciowej:-p to w kuchni też raczej rzadko przebywałam. Teraz więcej, dużo więcej. Przetworów nie robię tylko dlatego, ze nie mam gdzie tego trzymać:-(. Nie mamy tu piwnic. A tak to już bym miała ze setkę słoików z ulubionym kompotem z czereśni!!!!!!! Mmmmmm

reklama
Witam

No i Daniel nadal w domu. W nocy miał biegunkę. Nie wiem czy to kolejny objaw choroby, przypadek, czy coś jeszcze innego! :wściekła/y: Zobaczymy jak będzie dzisiaj.

Znowu nic w domu nie porobię. Diabeł mały na nic nie pozwoli:-(

Niech ktoś zatrzyma czas plisssss !!!!

Krolcia to masz przekichane, zapewne ja niebawem dołączę do tych na l4 na dzieci :-(

Co do zapraw to ja tez troszku w tym roku zrobiłam, mam malinki, czereśnie, ogórki i jabłuszka wszystko oczywiście dla mojej gwiazdy haha bo ostatnio na kolacje nie zjada nic oprócz ogórka kiszonego. Oszaleje z tym jej apetytem!!

Krolcia - nic go nie bolalo, nawet nie czuł, moment wychodziły nowe ... nie bylo to uciazliwe dla niego ani dla mnie

Olcia - moje tez ogorkowe potwory male :)

a ja dzisiaj dwa placki utarłam ze sliwkami :p jeden dla nas jeden mamie zawioze:)

Witam w końcówce wakacji. Mam nadzieje że od 1 zacznie się tu ruch.
Dziewczyny mam dola moje dziecko malutkie ma już plan lekcji i nie ma odwrotu od szkoły :O

Witam

Spać nie mogłam. Budziłam sie co chwile i takie durnoty mi sie śniły :baffled:

Daniel w przedszkolu. Sam. Dziwnie tak rano było....

Na 10 Mateusz ma rozpoczęcie roku. Ściska mnie w żołądku... chociaż muszę przyznać, że teraz dużo mniej jak jeszcze w czerwcu. Chyba dotarło to w końcu do mojej mózgownicy:-D, że to już duży chłopiec.

I ja sie witam po wakacyjnej przerwie :-)!!!

Wakacje zlecialy zdecydowanie za szybko.ale wiadomo ze wszystko co dobre szybko sie konczy wiec bylo trzeba wrocic do rzeczywistosci w te okropne mury...toreb konca nie widac i ogarnac sie ciezko ale powoli do przodu.

Wczoraj zaliczylismy zakupy spodnie tenisowki wyprawka itd bo przeciez nic a nic kompletnie nie mielismy...na wstep co potrzeba to mamy ale to jeszcze nie koniec...

Rozpoczecie mamy na 11 a jutro Mati pierwszy dzien zaliczy a stresa mam mega a On nic :-p Wika sie cieszy ze w koncu do szkoly ;-) za miesiac dwa zmieni zdanie heh.

Aaa pochwale sie ze bede ciocia,kuzynka sie starali juz od dwoch lat,maja Oliwke 4,5 letnia i okazuje sie teraz ze ciaza blizniacza,zalamana bardzo ale ale powoli jej przechodzi...bedzie dobrze mowie...hmm

Witam nowe mamusie :-)

reklama
my dzisiaj na pelnym luzie, adam obudzil mnie dzisiaj w pelni ubrany i gotowy do przedszkola, nawet "mądrze" spakowal plecak :p niestety pobudkę zaliczyłam 6:30 a do przedszkola na 8:30 hehehe
wazne ze nadal mu sie podoba mimo przerwy :)
Dzisiaj przeszlo mi przez mysl że za rok o tej godzinie dwójke dzieci odstawie ... ehhh

za to z nowości zaczynamy za godzine treningi, ciekawe ja mu sie spodoba nowe miejsce, dzieci i trener :)

aby uczcic 1 wrzesnia napieklam pączków Ooo!!! ;) i sie objadamy dzisiaj :)

Pogoda do luftu :/

Do góry