reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
witaj Sopran ;D

GeHa kurcze, no co by tu Tobie życzyć ::) ::) ::) ::) ::) ::)

Violka życzę Ci wszystkiego co najlepsze, żeby Tobie było zawsze dobrze ;) ;D
i żeby zawsze byli najukochańsi blisko Ciebie

buziaki i setka wódki za Twoje zdrówko - hlus ! ;D

894_DSCN2425x370.jpg

Witajcie w niedzielny wieczor :)

No to zaczynam od zyczen :)

nalaseczka - wszystkiego dobrego dla coreczki, oby rosla zdrowo... ludzie urodzeni 28 stycznia sa super - moj mezulek tez sie wtedy urodzil - no moze nie rok temu tylko troszke wczesniej, ale 28 ;D

GeHa - Tobie rozniez wszystkiego dobrego :) Spelnienia marzen !! Ja poprosze drinka bezalkoholowego - no moze z odrobinka procencika ;D ;D ;D
Same wodniki tu siedza hehe - ja mam za 2 tygodnie urodzinki, a moj Wiktorek w ten czwartek ;D

JJ - no ja juz tez nie moge doczekac sie kiedy podbijemy wyzyny ;D Chociaz pewnie niepredko... Zwlaszcza ze mi wlasnie Wiktorek zachorowal :( Wlasnie ma temperature 38,8 i lezy w lozku i oglada Muminki :( Bidulek, caly rok czekal zeby pojsc do przedszkola z cukierkami i wszystkich czestowac, a rozlozyl sie teraz wlasnie no :(

Ja też jestem laseczki ;D
Goście już pojechali, wszystko pojedzone, zostało jeszcze trochę "łychy" ;)
Dziękuję wszystkim za serdeczne życzenia
4herzen.gif

Oglądamy w TVN film "Wiecznie młody"- uwielbiam ten film i zawsze płaczę przy końcowce.

reklama
Do góry